Expressen

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Expressen kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Expressen:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Expressen har en ungdomlig och lättillgänglig kommunikation, men lider av bristande trovärdighet på grund av spekulativa påståenden och clickbait rubriker. De fokuserar mycket på småkändisar och deras pengar, vilket resulterar i en låg trovärdighet och enbart negativt fokus. Läsare rekommenderas att vara försiktiga med informationen de sprider och att vara medvetna om eventuella osanna påståenden. (76%)

“Aftonbladet”

“Samma som Aftonbladet”

“Vill ha betalt för att lämna ut information rörande Korona virus i samhället”

👍 10   👎 56

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Rickard - 4 år sedan Trustpilot 🔗

  • Aftonbladet

Riley Harry-Blackall - 5 år sedan Trustpilot 🔗

  • Samma som Aftonbladet
  • Moral=0
  • Vill ha betalt för att lämna ut information rörande Korona virus i samhället
  • Ni borde skämmas när så många människor världen över ställer upp och försöker hjälpa GRATIS