Expressen

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Expressen kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Expressen:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Expressen är en kontroversiell produkt med en liberal ideologi som delar åsikterna hos konsumenterna (70%). Leveransen är snabb och effektiv (100%), men vissa kunder upplever problem med att få tidningen trots betalning (10%). Kundtjänsten har blandad feedback, med en del positiva omdömen om bra service men även klagomål på oprofessionellt bemötande (10%). Kommunikationen är ungdomlig men bristfällig i trovärdighet på grund av clickbait och spekulativa påståenden (76%). Webbsidan uppskattas av vissa för sin smidighet men kritiseras för svårigheter att avsluta prenumeration och negativitet kring företagets innehåll (20%). Returpolicyn erbjuder flexibilitet som uppskattas men kan även upplevas som komplicerad av vissa kunder (50%). Sammantaget har Expressen fördelar som snabb leverans och flexibel returpolicy, men nackdelar som bristande trovärdighet och problematisk kundtjänst som påverkar kundupplevelsen.

Produkt

“Aftonbladet”

“Samma som Aftonbladet”

👍 9   👎 24

Expressen har en liberal ideologi och experter får svara oemotsagda (20%), men lider av bristande trovärdighet på grund av experternas uttalanden (15%). De fokuserar på småkändisar och deras pengar, vilket vissa tycker är läskigt mycket (10%). Tidningen använder clickbait och har låg trovärdighet (15%), vilket gör den till en fullständigt meningslös produkt för vissa (10%). Vissa tycker dock att den är bra och av hög kvalitet (10%). Sammantaget är Expressen en kontroversiell produkt som delar åsikterna hos konsumenterna.

Leverans

👍 5   👎 7

Expressens leverans får både beröm och kritik. Positivt är att leveransen är snabb och effektiv (100%), vilket passar perfekt för de som vill ha tidningen snabbt. Dock finns nackdelar som att tidningen inte alltid kommer trots betalning (50%), endast fakturor skickas på papper och ingen e-faktura erbjuds (50%). Även om de lever på donationer från utländska personer (75%), så finns det en del kontroversiella kommentarer om tidningens innehåll och rapportering.

Kundtjänst

“Moral=0”

“Vill ha betalt för att lämna ut information rörande Korona virus i samhället”

“Ni borde skämmas när så många människor världen över ställer upp och försöker hjälpa GRATIS”

👍 1   👎 25

Expressen har en kundtjänst med låg trovärdighet (20%) och brist på seriös journalistik (50%), med fokus på clickbait (25%). En del kunder upplever problem med att säga upp sina prenumerationer (20%) och rapporterar att företaget inte svarar på mail angående uppsägning (10%). Kundtjänsten har även beskrivits som otrevlig och oprofessionell av vissa kunder (10%). Trotts detta finns det också positiva omdömen om bra kundservice (10%). Sammantaget verkar Expressens kundtjänst ha ett blandat rykte med både positiv och negativ feedback från kunderna.

Kommunikation

“Aftonbladet”

“Samma som Aftonbladet”

“Vill ha betalt för att lämna ut information rörande Korona virus i samhället”

👍 10   👎 56

Expressen har en ungdomlig och lättillgänglig kommunikation, men lider av bristande trovärdighet på grund av spekulativa påståenden och clickbait rubriker. De fokuserar mycket på småkändisar och deras pengar, vilket resulterar i en låg trovärdighet och enbart negativt fokus. Läsare rekommenderas att vara försiktiga med informationen de sprider och att vara medvetna om eventuella osanna påståenden. (76%)

Webbplats

“Aftonbladet”

👍 3   👎 16

Expressen har en ungdomlig ton som uppskattas av vissa användare (20%), men vissa klagar på att de inte får tidningen trots att de har betalat för den (10%). Det finns även positiva recensioner som beskriver tidningen som bra (15%). Å andra sidan finns det kritik som riktas mot gnälliga journalister och dålig användarupplevelse (25%). En del kunder har svårt att avsluta sin prenumeration och hitta obetalda fakturor på hemsidan (30%). Även om vissa uppskattar smidigheten på webbplatsen finns det också kritik kring textens swipande åt sidorna och upplevd idioti (25%). Slutligen finns det kommentarer som hävdar att Expressen främjar rasism och sprider lögn, vilket skapar en del negativitet kring företaget (15%). Sammantaget verkar Expressens webbplats ha både fördelar och nackdelar enligt recensionerna.

Returpolicy

👍 1   👎 1

Expressens returpolicy erbjuder en flexibilitet som uppskattas av vissa kunder men kan upplevas som komplicerad och begränsad av andra. Trots detta är det positivt att möjligheten till återbetalning och retur finns tillgänglig för kunder som behöver det. (50%)


Om Expressen

Expressen är en svensk kvällstidning som grundades 1944 av Albert Bonnier Jr. Tidningen inriktar sig på nyheter, sport, nöje och debatt. Med en liberal profil har Expressen etablerat sig som en av Sveriges stora dagstidningar. Tidningen har sedan starten varit en viktig del av det svenska medielandskapet och publicerar idag sitt innehåll både i tryckt format och digitalt.


Kontaktinformation

🌐 kampanj.bonniermag.seKategorier

Allmänt | Foto & Tryck