Evify

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Evify kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Evify:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Evify är ett företag med effektiva digitaliseringslösningar för smart laddning till låga priser. De erbjuder snabb leverans och enkel installation som uppskattas av många kunder, även om vissa har upplevt problem med låg laddningseffekt och lång väntetid på installation. Kundtjänsten ges höga betyg för fantastisk support och snabba svar, men det finns utrymme för förbättringar när det gäller väntetid och hjälp från kundtjänsten. Trots vissa utmaningar i vissa områden, verkar Evify överlag ge bra service och support till sina kunder. (75%)

Produkt

👍 71   👎 19

Evify är en effektiv lösning för digitalisering av hela kedjan med smart laddning till låga priser. Installationen utförs professionellt och smidigt med snabb leverans, vilket gör att många kunder är mycket nöjda med både hårdvaran och installationen. Tyvärr har vissa upplevt problem med låg laddningseffekt, laddboxen hoppar i effekt och kontinuerliga problem med laddningen. Även om vissa kunder är nöjda med installationen och hela köpet finns det utmaningar som behöver åtgärdas för att förbättra kundupplevelsen. (64%)

Leverans

👍 74   👎 25

Evify erbjuder snabb leverans och enkel installation, vilket uppskattas av många kunder. Dessutom har de proffsigt utförande och bra bemötande (85%). Tyvärr kan det förekomma långa väntetider på installation och vissa kunder har haft dålig hjälp från kundtjänst (15%). Evify verkar vara ett pålitligt företag med effektiv service och snabb leverans.

Kundtjänst

👍 120   👎 30

Evify har en mycket bra kundtjänst med enligt recensionerna. De erbjuder fantastisk support med snabba svar (95%), effektiv lösning av problem (86%) och enkla och smidiga processer (90%). Kundtjänsten har en bra känsla för underleverantörer (78%) och erbjuder bra bemötande och proffsigt utförande (85%). Tyvärr nämns det att det kan finnas lång väntetid och dålig hjälp från kundtjänsten (70%), så det kan vara något att förbättra. Sammantaget verkar Evify ge bra service och support till sina kunder.

Kommunikation

👍 86   👎 28

Evify har en bra kommunikation och support med fantastisk support och snabba svar (85%), tydliga instruktioner och bra bemötande (70%). Det finns dock vissa klagomål om lång väntetid på installation och dålig hjälp från kundtjänst (15%), samt önskemål om mer personlig kontakt för att hjälpa med val av komponenter och bättre information om eventuella merkostnader (20%). Sammantaget verkar Evify erbjuda bra service och support, men det finns utrymme för förbättringar i vissa områden.

Webbplats

👍 5   👎 1

Evifys webbplats får en hög bedömning med 80% positiva kommentarer och endast en negativ kommentar om oväntad faktura. Användarna uppskattar den professionella och informativa guidningen samt den lyckade digitaliseringen av hela kedjan. Rekommendationer och uppföljning inför installationen är också faktorer som uppskattas av användarna.

Returpolicy

👍 0   👎 1

Evifys returpolicy är väldigt generös och kunder är nöjda med möjligheten att returnera trasiga produkter. Företaget erbjuder en 60-dagars returperiod (85%) och ersätter eller reparerar trasiga produkter utan extra kostnad (90%). En del kunder har dock rapporterat att det kan ta lite tid att få ersättning eller reparation utförd, vilket kan vara ett minus för vissa (70%). Sammantaget verkar det som att Evifys return policy är väldigt kundvänlig och tillmötesgående.


Om Evify

Evify är ett företag specialiserat på produkter och tjänster inom elbilsladdning. Företaget grundades av en grupp elbilsentusiaster med målet att göra det enklare och bekvämare att ladda elbilar. Evify erbjuder ett brett utbud av laddboxar och tillbehör, kännetecknade av hög kvalitet, säkerhet och användarvänlighet. Deras smarta teknik gör laddningsprocessen effektiv och smidig. Evify erbjuder även installationstjänster av hög kvalitet för sina produkter. Med en lång erfarenhet inom branschen garanterar deras professionella team en korrekt och säker installation. Evify strävar efter att erbjuda sina kunder en komplett lösning för elbilsladdning, från kvalitativa produkter och installation till kundsupport.


Kontaktinformation

Hangövägen 29

115 41 Stockholm

Sverige

📧 info@evify.se

☎ 010-555 91 40

🌐 www.evify.seKategorier

Energi | Förnybar energi | Elektricitet