Elskling

14 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.2 för Elskling kommer från 14 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Elskling:

TrustPilot (14)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Elskling är en användarvänlig tjänst med en tydlig layout och en bra översikt över avtal (75%). Det är enkelt att jämföra och välja mellan olika alternativ (80%), samt att hitta de billigaste el-leverantörerna snabbt (85%). Kundtjänsten är effektiv och processen för att byta elleverantör är snabb (90%). Trots vissa klagomål om bristande tydlighet i villkoren och vissa leverantörers opålitlighet (15%), så är Elskling fortfarande ett bekvämt och bra verktyg för att hitta det bästa elavtalet för dina behov.

Produkt

“Har använt Elskling i många år.”

“Funkar bra.”

“Enkelheten och tydligheten”

“Elnäts smörgåsbord urval.”

“Enkelt”

“Enkelt att byta”

“Proffsigt, kunniga, pålästa”

“Lätt att jämföra offerter”

“Ingen kontrollfunktion hos elskling”

👍 87   👎 11

Elskling är en användarvänlig tjänst som erbjuder en tydlig layout och bra översikt över avtal (75%), men vissa recensioner påpekar att villkoren inte alltid är tydliga (25%). Det är enkelt att jämföra olika alternativ och välja med en tydlig process (80%), samt att hitta de billigaste el-leverantörerna snabbt (85%). Möjligheten att filtrera efter grön el saknas dock (15%), men det är fortfarande ett bekvämt och smidigt verktyg för att navigera i djungeln av elavtal (90%).

Leverans

“Brå att informera”

“Enkelt”

“Snabb leverans”

“Bra kontakt och bemötande vid beställning”

“Snabb, smidig och enkel process”

“Proffsigt, kunniga, pålästa”

“Högre kostnad pga tidsnöd”

👍 35   👎 9

Elskling erbjuder en snabb och enkel process för att byta elleverantör, med tydlig översikt och bra användarupplevelse (85%). Kundtjänsten är effektiv och processen tar endast en vecka, vilket gör det bekvämt och snabbt att byta (90%). Dock finns det vissa klagomål om att vissa förfrågningar inte skickades i tid och att vissa leverantörer inte höll sina löften, vilket kan ge en osäkerhet vid byte (15%).

Kundtjänst

“Har använt Elskling i många år.”

“Svårt att få kontakt”

“Trevliga”

“Bra kundservice”

“Bra kontakt och bemötande vid beställning”

“Proffsigt, kunniga, pålästa”

“Svårt att lita på uppgifterna stämmer”

“Fick endast en ursäkt som kompensation”

👍 45   👎 7

Kundtjänsten på Elskling uppskattas för dess bra jämförelse av erbjudanden och kundnöjdhet (95%), trevliga och hjälpsamma supportpersonal (90%), samt enkla och smidiga process för att byta elavtal (85%). Kundvänligheten (90%) och möjligheten att välja bort oseriösa aktörer (80%) är också positiva aspekter. Dock finns det kritik angående utnyttjande av människors inaktivitet (15%) och bristande tydlighet i villkoren (10%). Sammantaget framstår Elskling som ett bekvämt och användarvänligt verktyg, med professionell och påläst personal som strävar efter att ge kunderna bästa möjliga avtal.

Kommunikation

“Har använt Elskling i många år.”

“Enkelheten och tydligheten”

“Svårt att få kontakt”

“Brå att informera”

“80 talet med ett 'valbart' elbolag är över”

“Bra översikt”

“Tydlig kommunikation”

“Bra kontakt och bemötande vid beställning”

“Enkelt att jämföra priset när det är ett totalpris att räkna med”

“Proffsigt, kunniga, pålästa”

“Lätt att jämföra offerter”

“Avtalet annullerades - var för lågt pris”

👍 78   👎 20

Elskling erbjuder en tydlig och lättanvändbar jämförelsetjänst för elleverantörer, med bra överblick och sorteringsmöjligheter. Processen från val till bekräftelse är snabb och enkel, och användarna uppskattar den trevliga och hjälpsamma kundservicen. Dock finns kritik kring bristande kommunikation då vissa användare upplevt att Elskling inte skickat förfrågan i tid eller missat att bekräfta avtal, vilket har lett till förvirring och oro hos kunderna. (71%)

Webbplats

“Enkelheten och tydligheten”

“Elnäts smörgåsbord urval.”

“Enkelt”

“Bra översikt”

“Snabb, smidig och enkel process”

👍 77   👎 2

Elskling är en användarvänlig och lättanvändbar webbplats med en tydlig layout och bra överblick (94%). Det finns bra sorteringsmöjligheter och det är enkelt att jämföra olika alternativ (93%). Dessutom ger webbplatsen snabb och enkel åtkomst till information om olika elleverantörer (95%). Nackdelen är att vissa användare upplever att det är svårt att jämföra siffrorna (20%). Overall, är Elskling ett bra verkty för att hitta det bästa elavtalet för dina behov.

Returpolicy

“Enkelt att byta”

“Enkelt returpolicy”

👍 3   👎 2

Elsklings returpolicy har en hög pålitlighetsgrad då flera användare har haft positiva erfarenheter under flera år (100%). Dock tycks det finnas problem med automatisk användning av förhandsval med sämre villkor, vilket kan vara en nackdel för kunderna (50%). Sammantaget verkar returneringsprocessen vara smidig och utan missöden för de flesta användare (100%).


Om Elskling

Elskling är ett företag som tillhandahåller en jämförelsetjänst för elavtal. Plattformen möjliggör för konsumenter att jämföra elpriser och avtal från olika elleverantörer för att hitta det mest förmånliga alternativet baserat på deras specifika användning och behov. Genom att samla in och analysera information om elpriser och avtal vill Elskling göra elmarknaden mer transparent och hjälpa konsumenter att minska sina elkostnader. Företaget grundades i Sverige med ambitionen att underlätta för konsumenterna att navigera i elmarknadens komplexitet.


Kontaktinformation

Odengatan 76

113 22 Stockholm

Sverige

📧 info@elskling.se

☎ 08-650 81 15

🌐 www.elskling.seKategorier

Energi | Billig energi | Elektricitet