Elskling

14 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.2 för Elskling kommer från 14 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Elskling:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Elskling är en användarvänlig och lättanvändbar webbplats med en tydlig layout och bra överblick (94%). Det finns bra sorteringsmöjligheter och det är enkelt att jämföra olika alternativ (93%). Dessutom ger webbplatsen snabb och enkel åtkomst till information om olika elleverantörer (95%). Nackdelen är att vissa användare upplever att det är svårt att jämföra siffrorna (20%). Overall, är Elskling ett bra verkty för att hitta det bästa elavtalet för dina behov.

“Enkelheten och tydligheten”

“Elnäts smörgåsbord urval.”

“Enkelt”

“Bra översikt”

“Snabb, smidig och enkel process”

👍 77   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Mathias Johansson - 4 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Enkelheten och tydligheten

Gabriel - 5 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Elnäts smörgåsbord urval.
  • 80 talet med ett 'valbart' elbolag är över

Klaus - 5 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Enkelt
  • Bra översikt
  • Enkelt att byta
  • Rabatter

Agne Öhlen - 6 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Bra kontakt och bemötande vid beställning
  • Snabb, smidig och enkel process