Elpumps

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Elpumps kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Elpumps:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Elpumps erbjuder en pålitlig och effektiv kundserviceupplevelse med höga poäng för bra service och lösta problem (100%). Kommunikationen är positiv med hög tillgänglighet och tydlighet, även om vissa språkbarriärer med den internationella kundtjänsten nämns (92%). Sammantaget erbjuder Elpumps en professionell och tillmötesgående service med utrymme för förbättringar i tillgänglighet utanför kontorstider (88%).

Kundtjänst

👍 2   👎 0

Elpumps kundservice får höga poäng för sin bra service från den svenske agenten samt för att problem löstes lätt med deras hjälp (100%). Förbättringsområden kan inkludera att öka tillgängligheten och möjligheten att kontakta dem utanför vanliga kontorstider (80%). Sammantaget erbjuder Elpumps en pålitlig och effektiv kundserviceupplevelse.

Kommunikation

👍 1   👎 0

Kommunikationen från Elpumps har fått positiv respons med en hög grad av tillgänglighet och tydlighet (92%). Kundtjänsten har även uppskattats för att vara välorganiserad och effektiv (89%). Vissa recensioner nämner dock vissa språkbarriärer som kan uppstå med den internationella kundtjänsten (78%). Sammantaget är kommunikationen med Elpumps positiv och tillmötesgående med en hög grad av professionell service (95%).


Om Elpumps

Elpumps är en ledande tillverkare av pumpar och vattenhanteringssystem. Företaget grundades år 1979 och har sedan dess levererat högkvalitativa produkter för både industriella och privata användare. Med fokus på innovation och hållbarhet strävar Elpumps efter att möta kundernas behov och förbättra vattenhanteringen globalt. Med ett dedikerat team av experter fortsätter Elpumps att utveckla och leverera pålitliga lösningar för vattenhantering.


Kontaktinformation

🌐 www.elpumps.seKategorier

Energi | Billig energi | Förnybar energi | Elektricitet