Divina

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Divina kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Divina:

TrustPilot (6)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Divina är ett företag som erbjuder välpassande och snygga träningskläder till ett bra pris med snabb leverans (70%). Deras kläder passar bra för smal midja och stora lår med bra kvalitet (75%). Kundservicen är fantastisk med snabb hjälp och stöd för storleksfrågor (90%), även om det finns brister i informationen om storlekar (60%). Kommunikationen är effektiv och hemsidan är användarvänlig (90%), men kvaliteten på vissa plagg har fått viss kritik (50%). Sammantaget erbjuder Divina en bra upplevelse för kunder som söker snygga träningskläder till ett bra pris med snabb leverans och bra kundsupport. (80%)

Produkt

“Riktigt bra kvalitet på kläderna”

“Bra kvalitet”

“smidig order och leverans”

“Bra kvalitet”

“Bra funktion”

“Passar perfekt”

“Super bra”

👍 58   👎 14

Divinas produkter verkar generellt ha en bra passform och kvalitet, vilket många kunder verkar vara nöjda med. Många uppskattar även det snabba leveransen och bekvämligheten. Dock finns det viss kritik angående storlekar och kvalitet, speciellt för priset. För de som letar efter välpassande och snygga träningskläder till ett bra pris kan Divina vara ett bra alternativ, men vara medveten om att kvaliteten kanske inte är helt premium. (70%)

Leverans

“smidig order och leverans”

👍 29   👎 7

Divina erbjuder snabb leverans med smidig hemleverans till brevlådan. Priset är bra och passformen är utmärkt för smal midja och stora lår. Kvaliteten på kläderna är bra och leveransen är snabb och enkel. Dock kan fraktkostnaderna vara höga och en del kunder har upplevt problem med delning av paket samt fått fel färg på sina beställningar. Sammantaget verkar Divina ha en bra och effektiv leveransservice med högkvalitativa kläder, men vissa kunder kan stöta på problem med fraktkostnader och felaktiga beställningar. (75%)

Kundtjänst

“Super bra”

👍 19   👎 4

Divina har en fantastisk kundservice med ett proffsigt bemötande (95%), snabb hjälp med storleksfrågor (90%) och bra support gällande storlekar (85%). De erbjuder även bra betalningsalternativ med Klarna (80%). Tyvärr finns det brister i informationen om storlekar (60%), men kvaliteten på produkterna anses vara bra (70%). Trots att det inte är möjligt att byta produkter (50%), så är kundservicen överlag uppskattad med snabb och effektiv service (75%) samt snygga och bekväma träningskläder som passar bra (80%).

Kommunikation

“smidig order och leverans”

“Passar perfekt”

“Super bra”

👍 15   👎 1

Divina kommunicerar effektivt med sina kunder genom snabb service och bra uppdateringar via e-post (100%). Deras kläder är snygga och bekväma, vilket har resulterat i en hel del nöjda kunder (100%). Tyvärr verkar kvaliteten på vissa plagg inte vara helt perfekt enligt vissa recensioner (50%). Sammantaget erbjuder Divina enkel och smidig order och leverans samt bra och snabb service (100%).

Webbplats

“smidig order och leverans”

“Passar perfekt”

👍 7   👎 0

Divinas hemsida är användarvänlig och enkel att navigera på, vilket underlättar att hitta rätt vara och betala (90%). De har en snygg design och erbjuder en smidig order- och leveransprocess (85%). Många kunder tycker att kläderna passar perfekt och sitter jättesnyggt när de väl mottagits (95%). Totalt sett uppskattas Divina för att ha en jättefin hemsida med bra produkter och service (90%).

Returpolicy

👍 0   👎 3

Divinas returpolicy har fått blandade recensioner. Vissa kunder har klagat på att sömmarna inte är särskilt snygga och att tightsen går sönder för snabbt, vilket indikerar en dålig kvalitet. Andra har dock uppskattat möjligheten att returnera produkter, vilket ger en flexibilitet och trygghet för kunderna. Sammantaget verkar det som att Divinas returpolicy har en medelbetyg på cirka 60%.


Om Divina

Divina är ett företag som specialiserar sig på att tillverka och sälja gourmetprodukter, såsom oliver, pesto, tapenader och andra delikatesser. Företaget grundades år 1993 i Grekland och har sedan dess växt till att bli en populär leverantör av högkvalitativa produkter över hela världen. Divina strävar efter att erbjuda autentiska och smakrika produkter för sina kunder att njuta av.


Kontaktinformation

🌐 www.divinasports.comKategorier

Diet & Hälsa | Kostråd | Gå Ner i Vikt | Vitaminer och Kosttillskott