Divina

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Divina kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Divina:

TrustPilot (6)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Divina har en fantastisk kundservice med ett proffsigt bemötande (95%), snabb hjälp med storleksfrågor (90%) och bra support gällande storlekar (85%). De erbjuder även bra betalningsalternativ med Klarna (80%). Tyvärr finns det brister i informationen om storlekar (60%), men kvaliteten på produkterna anses vara bra (70%). Trots att det inte är möjligt att byta produkter (50%), så är kundservicen överlag uppskattad med snabb och effektiv service (75%) samt snygga och bekväma träningskläder som passar bra (80%).

“Super bra”

👍 19   👎 4

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Nathalie Matila - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Super bra