Divina

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Divina kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Divina:

TrustPilot (6)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Divina kommunicerar effektivt med sina kunder genom snabb service och bra uppdateringar via e-post (100%). Deras kläder är snygga och bekväma, vilket har resulterat i en hel del nöjda kunder (100%). Tyvärr verkar kvaliteten på vissa plagg inte vara helt perfekt enligt vissa recensioner (50%). Sammantaget erbjuder Divina enkel och smidig order och leverans samt bra och snabb service (100%).

“smidig order och leverans”

“Passar perfekt”

“Super bra”

👍 15   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Frida - 17 månader sedanTrustpilot 🔗

  • smidig order och leverans

Baiba - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Passar perfekt
  • Bra pris

Nathalie Matila - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Super bra