ProstaCare

Alla recensioner

ProstaCare

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo MaxiFlex

MaxiFlex

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

Logo Lepigen

Lepigen

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

ProstaCare

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och många försöker även göra det. Kosttillskott och vitaminer är något som är väldigt bra att få in i vardagen, eftersom vi som bor här i Norden inte alls får så mycket D-vitamin som vi egentligen skulle behöva. Det är även bra att ta olika sorters kosttillskott om man tex tränar eller om man har brist på någon vitamin eller mineral. Det finns många butiker både fysiska och även nätbutiker som säljer kosttillskott. Vissa föredrar att gå till en fysisk affär och fråga om hjälp när det kommer till dessa saker, medans andra föredrar att sitta hemma och forska om olika produkter och prylar och sedan beställa hem dem. Prostacare är ett företag som erbjuder sina kunder ett kosttillskott som går under samma namn och är inriktad för män.  

Om du har frågor som tex: Hur fungerar leveranserna hos Prostacare? Hur ska man göra om man är i behovet att returnera någon produkt man köpt från företaget? Jag bor inte i Sverige, kan jag ändå handla hos företaget? Om du har dessa frågor kan det vara bra att läsa andra personers recensioner, som de har skrivit efter att de har handlat hos företaget. 

Mer information om företaget Prostacare
Företaget är grundat och lanserat i Sverige och tillskottet ska fungera som en naturlig verktygslåda för en sund prostata. Företaget har funnits under flera års tid och flera gånger har de vunnit flera olika priser för sitt företag och för sin kundservice. Prostacare framställer sitt kosttillskott och ser till att de innehåller flera naturliga ämnen som tex Zink, Vitamin B6 och granatäpple. 

Vad kan man hitta i Prostacare sortiment?
Inne på företagets hemsida kan man läsa texter om tillskottet samt hur man ska använda det och vad man ska tänka på då man tar det. Själva kosttillskottet fungerar som en prenumeration vilket betyder att man kan skapa ett konto på hemsidan för att sedan med jämna mellanrum få hem påfyllnad av tillskottet. När man gör den första beställningen så kommer det första paketet att komma hem med Postnord inom 5 – 7 arbetsdagar. Efter det kommer man att kunna välja om man vill ha påfyllnad var 60 onde dag eller om man vill ha var 4 månad. Skulle man vilja avbryta sin prenumeration så kan man göra det 30 dagar innan nästa leverans

Hur kan man nå kundtjänsten hos Prostacare?
Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man antingen göra det via e-post eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten så kan man gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Skulle det vara så att man är missnöjd över något produkt och känner behovet av att lämna in en reklamation så ska man börja med att kontakta företagets kundtjänst för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende. 

Har du handlat hos företaget? Om du har det kan du skriva en egen recension


Olika kosttillskott för olika personer.