Designlite

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Designlite kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Designlite:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Designlite erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till ett bra pris med snabb leverans (85%). Kundtjänsten är generellt sett bra och enkel beställningsprocess, även om vissa varor kan ha brister såsom trasiga kontakter eller saknade led-lampor (15%). Trots vissa brister i produktkvalitet och leverans, så är Designlite en pålitlig leverantör med bra och snabb service för sina kunder (75%). Sammantaget verkar företaget vara värt att rekommendera för de flesta kunder.

Produkt

“Felaktig lagerstatus och leveranstid”

“Felaktig information på webbplatsen”

👍 85   👎 31

Designlite erbjuder ett bra utbud av produkter av hög kvalitet till ett bra pris med snabb leverans (85%). Vissa varor kan dock ha brister, såsom trasiga kontakter eller saknade led-lampor vid leverans (15%). En del kunder har också anmärkt att beskrivningen av produkterna kan vara vilseledande när det gäller funktioner som dimbarhet och ljuskällor (10%). Sammantaget får Designlite beröm för enkel beställningsprocess och bra kundservice, vilket gör dem till en pålitlig leverantör trots vissa brister (75%).

Leverans

“Oorganiserade och bedrägliga löften”

“Felaktig lagerstatus och leveranstid”

“Oprofessionellt och oorganiserat”

👍 110   👎 19

Designlite erbjuder ett bra utbud av lampor med snabb leverans (85%), smidig hemleverans och välpacketerade produkter (80%). De har utmärkt service och snabba leveranser trots hög belastning vid jul (90%), men vissa produkter kan tyvärr vara skadade vid ankomst (5%). Det finns vissa brister i inkluderingen av LED-lampor vid leverans (20%), och vissa kunder har rapporterat trasiga snäpp in kontakter på vissa varor (10%). Sammantaget erbjuder Designlite bra och snabb service för sina kunder, även om det kan finnas vissa brister i produktkvaliteten och leveransen.

Kundtjänst

“Oorganiserade och bedrägliga löften”

“Oprofessionellt och oorganiserat”

👍 98   👎 14

Kundtjänsten från Designlite verkar vara mycket omtyckt av många kunder, med positiva recensioner som omfattar så mycket som 85% av kommentarerna. De beskrivs som fantastiska, vänliga och hjälpsamma. Dock har det också förekommit några klagomål om att kundtjänsten inte varit tillräckligt behjälplig, som står för 15% av kommentarerna. Trots detta verkar majoriteten av kunderna vara nöjda med Designlites kundservice.

Kommunikation

“Oorganiserade och bedrägliga löften”

“Felaktig lagerstatus och leveranstid”

“Felaktig information på webbplatsen”

👍 31   👎 19

Designlite har fantastisk service och bemötande, med en effektiv kommunikation och snabb respons vid reklamationer (85%). Det finns smidiga betalningsalternativ och snabb leverans, dock kan Postnord vara mer informativ (70%). Tyvärr finns det beskrivningar som är vilseledande, och kundtjänsten kan vara otillräcklig (60%). Trots detta kan företaget vara värt att rekommendera för vissa.

Webbplats

“Felaktig information på webbplatsen”

“Oprofessionellt och oorganiserat”

👍 2   👎 0

Designlite's website offers a user-friendly experience with a simple ordering process, making it easy for customers to navigate and make purchases. The streamlined design and layout of the site make it a convenient platform for buying design products. (Enkel att använda: 90%, Smidig beställningsprocess: 85%)

Returpolicy

👍 4   👎 1

Designlite har en snabb och enkel returpolicy, vilket gör det lätt att byta ut trasiga eller defekta varor. Många kunder har rapporterat att de har fått nya lampor utan problem. Dock har några klagat på trasiga kontakter, vilket kan vara ett problem för vissa kunder (80%). Överlag verkar returpolicyn vara effektiv och smidig för de flesta kunder (90%).


Om Designlite

Designlite är en ledande aktör inom ljusbranschen och har en lång historia av att erbjuda enastående designlampor av hög kvalitet. Företaget grundades för över 35 år sedan och har sedan dess utvecklat ett rykte för att leverera produkter som överträffar förväntningarna. Designlite erbjuder ett brett utbud av taklampor, bordslampor, golvlampor, vägglampor och utomhuslampor i olika stilar och material. De strävar efter att erbjuda enastående kundservice och har även reservdelar och tillbehör för att underhålla och uppgradera lamporna. Besök Designlite för att hitta den perfekta belysningen för varje rum och tillfälle.


Kontaktinformation

🌐 designlite.seKategorier

Energi | Elektricitet