Designlite

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Designlite kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Designlite:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Designlite erbjuder ett bra utbud av lampor med snabb leverans (85%), smidig hemleverans och välpacketerade produkter (80%). De har utmärkt service och snabba leveranser trots hög belastning vid jul (90%), men vissa produkter kan tyvärr vara skadade vid ankomst (5%). Det finns vissa brister i inkluderingen av LED-lampor vid leverans (20%), och vissa kunder har rapporterat trasiga snäpp in kontakter på vissa varor (10%). Sammantaget erbjuder Designlite bra och snabb service för sina kunder, även om det kan finnas vissa brister i produktkvaliteten och leveransen.

“Oorganiserade och bedrägliga löften”

“Felaktig lagerstatus och leveranstid”

“Oprofessionellt och oorganiserat”

👍 110   👎 19

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Jan Klingler - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Oorganiserade och bedrägliga löften
  • Felaktig lagerstatus och leveranstid
  • Felaktig information på webbplatsen
  • Oprofessionellt och oorganiserat