Designlite

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Designlite kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Designlite:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Designlite har fantastisk service och bemötande, med en effektiv kommunikation och snabb respons vid reklamationer (85%). Det finns smidiga betalningsalternativ och snabb leverans, dock kan Postnord vara mer informativ (70%). Tyvärr finns det beskrivningar som är vilseledande, och kundtjänsten kan vara otillräcklig (60%). Trots detta kan företaget vara värt att rekommendera för vissa.

“Oorganiserade och bedrägliga löften”

“Felaktig lagerstatus och leveranstid”

“Felaktig information på webbplatsen”

👍 31   👎 19

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Jan Klingler - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Oorganiserade och bedrägliga löften
  • Felaktig lagerstatus och leveranstid
  • Felaktig information på webbplatsen
  • Oprofessionellt och oorganiserat