Boligla

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Boligla kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Boligla:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Boliglas webbplats har en bra och användarvänlig design som gör det lätt att beställa produkter. Trots detta är det svårt att hitta önskade färger och storlekar på hemsidan, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder. Det begränsade färgutbudet och storleksalternativen kan vara avskräckande för vissa köpare, även om vissa uppskattar det perfekt fördelade dunet i produkterna. Trots några brister har de som har handlat på webbplatsen varit nöjda och rekommenderat den till andra (60%).

“Oerhört snabbt o smidigt”

👍 9   👎 7

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Jerry Adamsson - 4 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Oerhört snabbt o smidigt