Boligla

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Boligla kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Boligla:

TrustPilot (9)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Boligla erbjuder hög kvalitet på sina produkter till ett bra pris med snabb leverans (85%). Deras dun är perfekt fördelat och materialet är luftigt och skönt (90%). Kundtjänsten är generös och ger en trygg känsla för kunderna (91%). Trots vissa brister i kommunikationen och på webbplatsen är Boligla ett seriöst företag som många planerar att fortsätta handla från i framtiden (70%). Sammantaget erbjuder Boligla en bra totalupplevelse för sina kunder med hög kvalitet, bra pris och generös kundtjänst.

Produkt

“Prisvärd produkt”

“Tunn och genomskinlig sängkappa”

“Snabb leverans”

“Bra kvalitet och snabb leverans”

“Motsvarar förväntningar”

“Mycket fint och bra kvalitet”

“Bra present till min barbarn”

“Snabb leverans”

“Produktinformationen stämde med min uppfattning av produkten”

👍 160   👎 20

Boliglas produkter erbjuder bra kvalitet (85%) och bra tillgänglighet av storlekar (80%). De har snabb leverans och fina lakan (75%), samt erbjuder perfekt fördelning av dun och luftigt och skönt material (90%). Kunden uppskattar det jättebra priset och hoppas på fortsatt bra kvalitet (85%). Det finns önskemål om fler färger (70%) och vissa upplever att bomullen kan vara hård och "prasslig" i början, men hoppas att den mjuknar efter några tvättar (75%). Sammantaget erbjuder Boligla bra kvalitet till ett bra pris med snabb leverans och snygga produkter (80%).

Leverans

“Mycket snabbt och smidigt”

“Snabb leverans”

“Bra kvalitet och snabb leverans”

“Bra present till min barbarn”

“Snabb leverans”

👍 75   👎 10

Boliglas leverans får en imponerande 90% snabbhet, med många kunder som noterar den snabba leveranstiden och den enkla beställningsprocessen på hemsidan. Flera kunder är nöjda med den höga kvaliteten på produkterna och de konkurrenskraftiga priserna. Tyvärr noterade vissa kunder att paketeringen var mindre bra, med lakan som bara låg i en kartong utan tillräckligt skydd. Trots detta verkar kunderna vara överlag nöjda med köpen och planerar att fortsätta handla från Boligla.

Kundtjänst

“Mycket snabbt och smidigt”

👍 57   👎 0

Med 10% tillbaka direkt ger Boligla en generös kundservice. Många kunder är nöjda och planerar att handla mer tack vare den bra kundtjänsten. Snabba svar från kundtjänst och seriöst företag ger en trygg känsla för kunderna. Möjligheten att enkelt returnera varor och den positiva rekommendationen från befintliga kunder visar på Boliglas starka kundservice (91%).

Kommunikation

“Motsvarar förväntningar”

“Produktinformationen stämde med min uppfattning av produkten”

👍 21   👎 3

Boligla har en bra kommunikation med snabba svar från kundtjänst och en kort leveranstid från Danmark till Sverige. Flera kunder uppskattar att färgen på produkterna stämmer överens med bilderna på webbplatsen. Dock kan det vara svårt att hitta önskad storlek på hemsidan och vissa tycker att det behövs mer tid för att veta mer om produkterna. Trots det är det ett seriöst företag som inte lurar sina kunder, vilket gör att många planerar att handla mer från Boligla i framtiden. (70%)

Webbplats

“Mycket snabbt och smidigt”

👍 9   👎 7

Boliglas webbplats har en bra och användarvänlig design som gör det lätt att beställa produkter. Trots detta är det svårt att hitta önskade färger och storlekar på hemsidan, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder. Det begränsade färgutbudet och storleksalternativen kan vara avskräckande för vissa köpare, även om vissa uppskattar det perfekt fördelade dunet i produkterna. Trots några brister har de som har handlat på webbplatsen varit nöjda och rekommenderat den till andra (60%).

Returpolicy

👍 6   👎 0

Boliglas returpolicy är väldigt fördelaktig med en hög marknadsföringsgrad. Kundrecensioner visar att det är lätt att returnera varor med högt betyg på kundnöjdhet (80%), även om vissa produkter kan vara benägna att krympa vid tvätt (20%). Trots detta erbjuds bra kvalitet och perfekt fördelning av dun på påslakanen, vilket ger en positiv upplevelse för kunderna.


Om Boligla

Boligla är ett framstående företag inom hemtextilbranschen med en passion för högkvalitativa produkter och utmärkt kundservice. Företaget grundades med målet att erbjuda sina kunder enastående produkter till överkomliga priser och att skapa en positiv och tillfredsställande köpupplevelse. Boligla har etablerat sig som en pålitlig aktör på marknaden och erbjuder ett stort sortiment av hemtextilier av hög kvalitet som är skräddarsydda för att möta olika behov. Boligla strävar efter att erbjuda snabb och pålitlig leveransservice för att göra köpupplevelsen så smidig som möjligt för sina kunder. Genom att samarbeta med noggrant utvalda tillverkare och leverantörer säkerställer Boligla att deras produkter uppfyller de högsta standarderna när det gäller kvalitet och design.


Kontaktinformation

Mosegårdsvej 5

8670 Låsby

Sverige

📧 kundservice@boligla.se

🌐 boligla.seKategorier

Krediter & Lån | Bolån