Boligla

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Boligla kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Boligla:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Boligla har en bra kommunikation med snabba svar från kundtjänst och en kort leveranstid från Danmark till Sverige. Flera kunder uppskattar att färgen på produkterna stämmer överens med bilderna på webbplatsen. Dock kan det vara svårt att hitta önskad storlek på hemsidan och vissa tycker att det behövs mer tid för att veta mer om produkterna. Trots det är det ett seriöst företag som inte lurar sina kunder, vilket gör att många planerar att handla mer från Boligla i framtiden. (70%)

“Motsvarar förväntningar”

“Produktinformationen stämde med min uppfattning av produkten”

👍 21   👎 3

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Muholjic Vera - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra kvalitet och snabb leverans
  • Motsvarar förväntningar

Mats Andersson - 11 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Produktinformationen stämde med min uppfattning av produkten