Boligla

9 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Boligla kommer från 9 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Boligla:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Boliglas leverans får en imponerande 90% snabbhet, med många kunder som noterar den snabba leveranstiden och den enkla beställningsprocessen på hemsidan. Flera kunder är nöjda med den höga kvaliteten på produkterna och de konkurrenskraftiga priserna. Tyvärr noterade vissa kunder att paketeringen var mindre bra, med lakan som bara låg i en kartong utan tillräckligt skydd. Trots detta verkar kunderna vara överlag nöjda med köpen och planerar att fortsätta handla från Boligla.

“Oerhört snabbt o smidigt”

“Snabb leverans”

“Bra kvalitet och snabb leverans”

“Bra present till min barbarn”

“Snabb leverans”

👍 75   👎 10

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Jerry Adamsson - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Oerhört snabbt o smidigt

Emma - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans

Muholjic Vera - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra kvalitet och snabb leverans
  • Motsvarar förväntningar

Kund - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Mycket fint och bra kvalitet
  • Bra present till min barbarn

Kamilla Eriksson - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans