Anker Make

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.6 för Anker Make kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Anker Make:

TrustPilot (5)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Leveransen av Anker Make är enkel att använda och har snabba leveranser, vilket uppskattas av kunderna. M5 fungerar bra och är snabb (100%), men vissa klagar på att det har varit problem med kurirtjänsterna (20%). Beställningsprocessen är enkel och smidig (100%), men vissa har haft problem med leveransarrangemangen (20%). Totalt sett verkar leveransen vara pålitlig och effektiv för de flesta kunder (80%).

“Fel skrivare. Långsam kundtjänst. Återbetalningsproblem.”

“Rörigt budbilsarrangemang. Ej fått återbetalning (£600+).”

“M5 fungerar bra, är snabb och skriver ut i hög kvalitet.”

“Snabb leverans”

👍 5   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Ryan Doran - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Långsam kundtjänst
  • Fel skrivare. Långsam kundtjänst. Återbetalningsproblem.
  • Rörigt budbilsarrangemang. Ej fått återbetalning (£600+).

Sven Schlachta - 12 månader sedanTrustpilot 🔗

  • M5 fungerar bra, är snabb och skriver ut i hög kvalitet.
  • Det egna filamentet passar perfekt till M5 och ger mycket bra resultat.

Marco - 12 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Ledande inom 3D-utskrift