Anker Make

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.6 för Anker Make kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Anker Make:

TrustPilot (5)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Anker Make har ett varierande rykte när det gäller kommunikationen med kunderna. Å ena sidan finns det klagomål om bristfällig kundsupport och löften om återbetalningar som inte infrias, med en upplevd brist på engagemang från vissa återförsäljare. Å andra sidan finns det beröm för företagets avancerade funktioner inom 3D-utskrifter och spännande framsteg i teknologin. Trots vissa utmaningar verkar många kunder ha haft smidiga transaktioner och ser fram emot att se hur produkten lever upp till förväntningarna. (20%)

“Det egna filamentet passar perfekt till M5 och ger mycket bra resultat.”

“Inte så bra som lovat”

“Slicern är Cura med små ändringar. Löftet om 5x snabbare utskrift stämmer inte. AI-kameran fungerar inte.”

👍 4   👎 6

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Sven Schlachta - 12 månader sedanTrustpilot 🔗

  • M5 fungerar bra, är snabb och skriver ut i hög kvalitet.
  • Det egna filamentet passar perfekt till M5 och ger mycket bra resultat.

Sky Bechthold - 13 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Inte så bra som lovat
  • Slicern är Cura med små ändringar. Löftet om 5x snabbare utskrift stämmer inte. AI-kameran fungerar inte.