Anker Make

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 5.6 för Anker Make kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Anker Make:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Anker Make har produkter med bra funktioner och kvalitet (85%), snabb och pålitlig leverans (80%) samt en övergripande positiv kundserviceupplevelse med potential för förbättring (80%). Kommunikationen med kunder varierar (20%) och webbplatsen har en enkel beställningsprocess (80%) men behöver förbättras när det gäller navigering och design (55%). Trots vissa utmaningar med return policy (20%), är Anker Make ett företag med potential som erbjuder bra produkter och en smidig köpupplevelse.

Produkt

“Dålig utskriftskvalitet”

“ledande inom 3D-utskrift”

👍 18   👎 7

Anker M5C har haft problem och har dålig tryckkvalitet (20%). Trots det ger den bra resultat när den fungerar (70%). Användarupplevelsen är enkel och produkten har bra funktioner (90%). Det finns dock ibland problem med maskinens hårdvara och tillgången på reservdelar kan vara begränsad (40%). Möjligtvis är det bäst lämpad för nybörjare och kan vara intressant för undervisning (80%). Beställningsprocessen är enkel och produkterna är av god kvalitet (95%). Sammantaget verkar Anker M5C vara en produkt med potential men med vissa brister som behöver tas i beaktning.

Leverans

“snabb leverans”

👍 5   👎 1

Leveransen av Anker Make är enkel att använda och har snabba leveranser, vilket uppskattas av kunderna. M5 fungerar bra och är snabb (100%), men vissa klagar på att det har varit problem med kurirtjänsterna (20%). Beställningsprocessen är enkel och smidig (100%), men vissa har haft problem med leveransarrangemangen (20%). Totalt sett verkar leveransen vara pålitlig och effektiv för de flesta kunder (80%).

Kundtjänst

“Kundtjänsten är ovilliga att acceptera retur”

👍 5   👎 10

Anker Make har ett användarvänligt kundservice (80%) som inte alltid lever upp till förväntningarna. Supporten kan vara långsam (75%) och besvärlig att kommunicera med, vilket kan leda till att kunder får kämpa för sina rättigheter (65%). Trots detta erbjuder de ibland oväntad hjälp med reservdelar och problem (90%), vilket kan vara till nytta för kunder som stöter på problem. Enkla och smidiga transaktioner (100%) förbättrar användarupplevelsen, men brist på fungerande länkar på webbplatsen (50%) kan skapa hinder för kunder som behöver kontakta supporten. Sammantaget erbjuder Anker Make en övergripande positiv kundserviceupplevelse med potential för förbättring.

Kommunikation

👍 4   👎 6

Anker Make har ett varierande rykte när det gäller kommunikationen med kunderna. Å ena sidan finns det klagomål om bristfällig kundsupport och löften om återbetalningar som inte infrias, med en upplevd brist på engagemang från vissa återförsäljare. Å andra sidan finns det beröm för företagets avancerade funktioner inom 3D-utskrifter och spännande framsteg i teknologin. Trots vissa utmaningar verkar många kunder ha haft smidiga transaktioner och ser fram emot att se hur produkten lever upp till förväntningarna. (20%)

Webbplats

“Dålig utskriftskvalitet”

👍 6   👎 2

Anker Make har en användarvänlig webbplats (75%) med en enkel beställningsprocess (80%). Tyvärr behöver navigeringen och användarupplevelsen förbättras (55%), och det finns brister i webbplatsens design och funktionalitet (60%). Trots detta erbjuder de ett bra utbud av produkter och en smidig beställningsupplevelse (70%).

Returpolicy

“Dålig utskriftskvalitet”

“Kundtjänsten är ovilliga att acceptera retur”

👍 0   👎 5

Returnpolicyn på Anker Make har kritiserats av flera kunder med endast 20% av dem som fått en beviljad återbetalning. Många har upplevt en besvärlig process för att få sina pengar tillbaka och en del har till och med ansett att företagets agerande gränsar till bedrägeri. Dessutom har vissa kunder inte ens kunnat returnera sina produkter, vilket har resulterat i frustration. Trots detta har endast 0% av kunderna fått återbetalning utan problem.


Om Anker Make

Anker Make är ett ledande företag inom elektronik och hemelektronik. Med en lång historia av innovation och framgång erbjuder Anker Make ett brett utbud av högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder. Företaget grundades med visionen att förändra och förbättra sättet vi lever och interagerar med teknik. Anker Make är känt för sin dedikation till innovation, kvalitet och överlägsen kundsupport. Deras produkter inkluderar mobilladdare, powerbanks, hörlurar och smarta hemprodukter. Kunder som har använt Anker Makes produkter har gett övervägande positiva recensioner och uppskattning för deras kvalitet, prestanda och användarvänlighet. Med kontinuerlig feedback från sina kunder strävar Anker Make efter att leverera ännu bättre produkter och tjänster i framtiden.


Kontaktinformation

🌐 ankermake.comKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård