Anker Make

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Anker Make kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Anker Make:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Anker Make har ett användarvänligt kundservice (80%) som inte alltid lever upp till förväntningarna. Supporten kan vara långsam (75%) och besvärlig att kommunicera med, vilket kan leda till att kunder får kämpa för sina rättigheter (65%). Trots detta erbjuder de ibland oväntad hjälp med reservdelar och problem (90%), vilket kan vara till nytta för kunder som stöter på problem. Enkla och smidiga transaktioner (100%) förbättrar användarupplevelsen, men brist på fungerande länkar på webbplatsen (50%) kan skapa hinder för kunder som behöver kontakta supporten. Sammantaget erbjuder Anker Make en övergripande positiv kundserviceupplevelse med potential för förbättring.

👍 5   👎 10

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.