Sparklubben

Alla recensioner

Sparklubben

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Cashbackshopping

Cashbackshopping

0 recensioner

Shopping, ett stort intresse för många där ute. Och med dagens teknik och internet så finns det nästan inga begräns...

Logo Interflora

Interflora

6 recensioner

Om Interflora Interflora är ett svenskt företag inom blomsterfackhandel och blomsterförmedling, i Sverige finns det cirka 600 bloms...

Logo Euroflorist

Euroflorist

15 recensioner

Nästan alla människor blir glada då de får göra någon annan glad. Men ibland kan det vara svårt att finna ti...

Logo Live It

Live It

2 recensioner

Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om f&o...

Sparklubben

Vi alla är olika när det kommer till pengar. Det finns ofta två typer av personer. De som älskar att spendera och de som njuter av att spara. Inte bara spara pengar på banken, men också att spara pengar när de handlar, på rea och rabatter. För vissa blir det till och med som en sport. Vilka speciella erbjudanden kan de hitta? Hur kan de få det mesta ut av sina pengar? Att slå till på en bra deal ger dem en endorfinkick.

Ibland erbjuder butiker olika rabatter som står tydligt på hemsidan. Ibland skickas speciella erbjudanden till de som har skrivit upp sig på ett varumärkes nyhetsbrev. Har du dock en speciell produkt i åtanke, men inte en specifik butik, kan det vara svårt att hitta speciella erbjudanden utan att behöva besöka en drös med butiker, både online och offline. Tänk om man kunde samla rabatter och erbjudanden på en och samma plats.

Det är här Sparklubben kommer in. Känner du igen dig i viljan att spara så mycket du kan eller få det mesta för dina pengar? Då kan Sparklubben vara något för dig. För att vara helt säker, kan du läsa några recensioner om andra kunders erfarenhet för att se om Sparklubben kommer vara din nya favoritsida på nätet.

Om Sparklubben
Sparklubben ägs av NordicLeads OÜ, ett bolag baserat i Tallinn, Estland. Varumärket Sparklubben är en hemsida som samlar rabattkoder, erbjudanden och tävlingar som ger dig som konsument en chans att hitta något som passar dig och dina intressen. Rabatterna kommer från flera olika butiker i olika kategorier, från elektronik till skönhet.

Vad erbjuder Sparklubben?
Sparklubben erbjuder som sagt en samling av rabattkoder från olika butiker och märken på nätet. Du kan antingen välja några nya tillfälliga rabatter som visas upp på förstasidan, eller söka bland alla rabatter i databasen. När du söker efter rabatter, kan du göra det baserat på specifika nyckelord, kategorier eller butiker. Tjänsten är helt gratis för dig som kund.

Välj mellan tre typer av nedsatta priser; rabattkoder för butiker på nätet, rabattkoder för fysiska butiker eller utförsäljningar online.

Just nu hittar du rabatter i kategorier som accessoarer, apotek, barn & leksaker, ekonomi, elektronik, hem & trädgård, kläder, mat, möbler, resor, skönhet, smycken, sport & fritid med flera.

Sparklubben uppdaterar ständigt sina rabatter, så det kan vara värt att hålla koll på vad som är nytt. Du kan även välja att prenumerera på nyhetsbrevet för att få nyheter direkt i mejlen.

Kom i kontakt med Sparklubben
Om du har funderingar på hur tjänsten fungerar, vad som skiljer de olika rabatterna ifrån eller om du märker att en rabattkod inte fungerar, tveka då inte att höra av dig till kundtjänst. Det gör du genom att fylla i kontaktformuläret på hemsidan under "kontakta oss".

Recensera Sparklubben
Har du testat Sparklubben rabatter och vill dela med dig av din erfarenhet? Skriv då gärna en snabb recension om vad som fungerade, vad som inte fungerade och om du rekommenderar tjänsten till andra spargalna kunder. En recension tar endast ett par minuter, men kan hjälpa hundratals andra som du som kommer att vara evigt tacksamma.