0 företag

E-cigaretter & Vaping

...

  E-cigaretter & Vaping

  E-rökning eller elektronisk rökning är ett nyare och trendigare sätt att röka på. I det här fallet behöver du inte riktiga cigaretter för att röka, utan en elektronisk variant av en vanlig cigarett, det vill säga en elektronisk cigarett. E-rökning används till och med som en metod för att sluta röka, dels för att somliga menar att det kan vara bättre för din hälsa jämfört med vanlig rökning och dels eftersom e-cigaretter inte innehåller vissa skadliga ämnen som vanliga cigaretter innehåller. 

  Vill du sluta röka och som många andra göra övergången lättare genom att byta från standardcigaretter till e-cigaretter? Vi har gjort en översikt över alla de företag som säljer e-cigaretter så att du ska kunna se vad andra kunder tycker. Vill du veta vilken av alla produkter som är bäst? Läs recensioner, erfarenheter, åsikter och klagomål från andra som redan köpt från dessa företag för att veta vilken du ska välja. Har du någon erfarenhet att dela med dig av? Hjälp andra genom att lämna en egen recension.


  E-cigaretter & Vaping

  Under de senaste åren har E-cigaretter blivit allt vanligare och många väljer att övergå från traditionella cigaretter. Många menar att det är hälsosammare att röka E-cigaretter och väljer därför att byta, medan andra väljer E-cigaretter helt enkelt på grund av en personlig preferens. Samtidigt menar andra att E-cigaretter inte är hälsosammare och enligt WHO är E-cigaretter skadliga för hälsan.

  Ånga istället för rök

  E-cigaretter skiljer sig från traditionella cigaretter på många vis. E-cigaretter är alltså elektroniska, och till skillnad från standardcigaretter som tänds på med eld används istället en elektronisk apparat som omvandlar kemiska ämnen till ånga

  Eftersom E-cigaretter fungerar på ett annat sätt tror många att E-cigaretter inte är skadliga. Detta är dock inte sant; E-cigaretter innehåller fortfarande nikotin som gör att du kan bli beroende och dessutom innehåller E-cigaretter fortfarande skadliga ämnen som kan vara skadliga för din hälsa. Det rekommenderas starkt att man avstår från även E-cigaretter vid graviditet eftersom det kan vara skadligt för fostret.

  Är det verkligen lättare att sluta röka om man byter till E-cigaretter?

  Många väljer att byta till E-cigaretter just av anledningen att det anses vara lättare att sluta eller trappa ner. Samtidigt finns inte tillräckligt med forskning som visar att E-cigaretter kan hjälpa vid rökavvänjning - tvärtom finns forskning som tyder på att E-cigaretter inte alls är särskilt effektiva för dem som vill sluta röka.
  Har du egna erfarenheter om E-cigaretter? Vad är din åsikt? Har du köpt E-cigaretter från ett företag och vill dela med dig av dina synpunkter? Lämna din recension hos oss!