Zensum

120 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Zensum kommer från 120 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Zensum:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Zensums webbplats erbjuder enkelhet och bekvämlighet med möjligheten att söka lån online. Användare har gett webbplatsen ett genomsnittligt betyg på 4,3 av 5 stjärnor. (86%) Upplevelsen kan dock vara förbättrad med en tydligare översikt över lånevillkor och räntesatser. (78%) Sammantaget ger användarna positiva recensioner för webbplatsens användarvänlighet och snabbhet i att ansöka om lån. (92%)

“Brist på information vid val av bolån”

“positiv förändring”

👍 2   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Milad - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra hjälp i början
  • Brist på information vid val av bolån
  • Oproffsigt bemötande

Magnus Alvar Johansson - 7 månader sedanTrustpilot 🔗

  • positiv förändring