Wolt

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Wolt kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Wolt:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Wolt har en lång lista med kvalitetsfrågor och problem enligt recensionerna, med många kunder som klagar på felaktiga produkter, försenade leveranser, och kall mat. Kundtjänsten är bristfällig med oprofessionellt bemötande och svårigheter att få återbetalning. Kommunikationen beskrivs som värdelös och oprofessionell, med över 90% negativa recensioner. Även Wolt-website har problem med fel mat och oklara bilder. Trots erbjudanden om rabatter och gratis leverans för nya kunder, så upplever många fortfarande problem med tjänsten. Sammantaget har Wolt mycket att förbättra för att återvinna förtroendet hos sina kunder och för att möta deras förväntningar och behov.

Produkt

👍 8   👎 83

Wolt har en kvalitetsfråga då många kunder klagar på att deras mat är kall vid leverans (61%) och felaktiga produkter levereras (33%). Trots erbjudanden om rabatter och ersättning för slut i varor, så upplever många fortfarande problem med fel produktleverans (16%) och kall mat (16%). Det verkar också finnas oro kring säkerheten då vissa användare anklagar företaget för kriminell verksamhet och stöld av kortuppgifter. Sammantaget verkar det som att många kunder är missnöjda med Wolt och rekommenderar inte att använda deras tjänster.

Leverans

👍 6   👎 115

Wolt har problem med försenade leveranser och kall mat enligt recensionerna. Kundtjänsten är bristfällig och fel leveranser sker ofta. Buden stannar stilla vilket resulterar i förstörd mat. Vissa kunder har även upplevt att deras mat inte anländer alls. Trots dessa negativa aspekter erbjuder de gratis leverans för nya kunder. Därför rekommenderas det att vara försiktig när man beställer via Wolt och att vara medveten om risken för problem med leveransen.

Kundtjänst

👍 13   👎 167

Wolt:s kundtjänst får många negativa recensioner med endast 5% positiva kommentarer. Kunden klagar på lång leveranstid, felaktiga leveranser och dålig kommunikation med kundtjänsten. De negativa aspekterna inkluderar oprofessionellt bemötande, brist på kompensation och svårigheter att få återbetalning. Kunden upplever även problem med leveranspersonalen och upplever en bristande kundservice. Sammantaget finns det utrymme för förbättring av kundservicen hos Wolt för att möta kundernas förväntningar och behov.

Kommunikation

👍 4   👎 101

Wolt har en lång lista av negativa recensioner när det kommer till deras kommunikation och kundtjänst, med över 90% av recensionerna som pekar på problematik. Många kunder klagar på lång leveranstid, svårigheter att få kontakt med kundtjänst och felaktiga leveranser. Kommunikationen från kundtjänsten beskrivs som oprofessionell och värdelös, med användning av för många emojis. Trots detta erbjuder de gratis leverans för nya kunder och vissa rabatter, men många känner sig lurade av detta erbjudande. Sammantaget verkar det som att Wolt har mycket att förbättra när det kommer till sin kommunikation och kundsupport.

Webbplats

👍 3   👎 24

Wolt-website har problem med leveranstider och kundtjänst, samt fel mat och oklara bilder. Denna sida har fått mycket negativ feedback och har även blivit anklagad för kriminell verksamhet. Trots rabattkoder kan låsta konton och felaktig reklam orsaka användarproblem. Med endast 4% positiva recensioner är det tydligt att Wolt-website har mycket att förbättra för att återvinna förtroendet hos sina kunder.

Returpolicy

👍 0   👎 16

Wolt har en problematisk returpolicy med många kunder som upplever svårigheter att få återbetalning (50%). Många kunder klagar på försenade leveranser och problem med att få rätt ersättning för slut i varor (30%). Dessutom finns det klagomål på att fel produkter har levererats utan möjlighet till återbetalning (20%). Trots att vissa kunder har fått ersättning för fel i varorna upplever många fortfarande att deras upplevelse med Wolt har varit totalt värdelös och att de inte har fått tillbaka sina pengar (10%). Sammantaget tycks Wolt ha en strikt returpolicy som inte alltid möter kundernas förväntningar.


Om Wolt

Wolt är ett teknikföretag känt för sin plattform för matleverans. Företaget grundades 2014 i Helsingfors, Finland, med målet att göra det enkelt för användare att beställa mat från lokala restauranger till hemmet eller kontoret via en app. Wolt har sedan dess expanderat sin verksamhet till att inkludera leverans av livsmedel och andra varor, verksamt i flera länder över hela världen. Wolt kombinerar sofistikerad teknik med en djup förståelse för lokal marknad för att erbjuda en bekväm, snabb och pålitlig leveranstjänst till sina användare, samtidigt som den ger restauranger och butiker en plattform för att nå fler kunder.


Kontaktinformation

🌐 wolt.comKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster