Wexthuset

30 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.2 för Wexthuset kommer från 30 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Wexthuset:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (29)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Wexthusets hemsida får en positiv bedömning med bra varor och planter från Wexthuset, ovärderliga råd i faktabanken, enkel navigering på webbplatsen och snabb och enkel beställningsprocess. Dock finns det klagomål på bristen av leveransinformation och behovet av mer planterings- och skötselinformation. Trots vissa klagomål upplevs hemsidan som användarvänlig och erbjuder bra produkter och odlingstips. (70%)

“Lätt att beställa”

👍 53   👎 8

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Leif Gösta Gustafsson - 7 veckor sedan Trustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Lätt att beställa
  • Mycket snabb leverans