Vilebrequin

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.6 för Vilebrequin kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Vilebrequin:

TrustPilot (10)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Vilebrequins returpolicy har fått blandade recensioner från kunder. Många har klagat på att det inte erbjuds återbetalning eller utbyte (58%), samt problem med produkternas storlek (33%). En del kunder har också upplevt att återbetalningsprocessen är extremt långsam (25%) och att det är svårt att få ersättning (20%). Å andra sidan har vissa kunder fått erbjudande om återbetalning av en del av det betalda beloppet (17%) och att vissa problem har lösts, även om det har tagit lång tid (12%). Sammantaget verkar Vilebrequins returpolicy vara ineffektiv och kan vara frustrerande för vissa kunder.

“Ingen återbetalning eller utbyte”

“Felaktig produkt”

“Sämsta online-upplevelsen”

“Kundtjänst svarar inte och kan inte returnera produkter”

“Långsam returpolicy”

👍 1   👎 12

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Vessela Ignatova - 3 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Dålig kundservice
  • Produkter av låg kvalitet
  • Trög respons på kundärenden
  • Ingen återbetalning eller utbyte

MATT - 11 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Felaktig produkt

Vid Ferlez - 12 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Sämsta online-upplevelsen
  • Kundtjänst svarar inte och kan inte returnera produkter

Riccardo Mondin - 24 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Usel kundservice
  • Långsam returpolicy
  • Försenad återbetalning