Vilebrequin

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.6 för Vilebrequin kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Vilebrequin:

TrustPilot (10)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Vilebrequin erbjuder produkter av både hög kvalitet och dålig kvalitet, med vissa kunder som uppskattar simkläder och strandprodukter medan andra klagar på dålig kvalitet och blekning av färgerna. Leveranser är generellt i tid och produkterna är av hög kvalitet, men returneringar och återbetalningar kan vara problematiska med långa återbetalningstider och höga fraktkostnader. Kundtjänsten är blandad, med vissa kunder som har haft bra upplevelser medan andra har haft dålig service. Kommunikationen och returpolicyn verkar vara bristfällig, med klagomål på trög respons och svårigheter att få återbetalning eller utbyte. Sammantaget kan kunder uppleva frustration med Vilebrequins produkter, leveranser och kundservice.

Produkt

“Produkter av låg kvalitet”

“Begränsat urval”

“Kundlojalitet”

“Värdesätter inte kunder med hänsyn till medicinska undantag”

“Hög kvalitet”

“Bra strandprodukter”

👍 10   👎 17

Vilebrequins produkter får en blandad bedömning baserat på recensionerna. Trots att vissa kunder tycker att badshortsen är av dålig kvalitet och att färgerna bleknar snabbt (50%), finns det även de som uppskattar den höga kvaliteten på simkläder och strandprodukter (30%). Tyvärr verkar företaget ha problem med produktstorlek och har långa återbetalningstider för returer (20%). Kunden lojalitet kan vara ifrågasatt på grund av kvalitetsproblem och bristande kompensation vid avbrutna beställningar. Överprisade produkter och dålig kvalitet verkar vara vanligt förekommande, vilket kan påverka kundernas uppfattning negativt.

Leverans

👍 2   👎 8

Vilebrequin har högkvalitativa produkter och paket levereras i tid, men leveransservicen lämnar en del att önska med långa återbetalningstider (50%), höga fraktkostnader för returer (30%) och onödiga kostnader och besvär för kunder (20%). Sammantaget kan förseningar och problem med återbetalningar ge en mindre tillfredsställande kundupplevelse.

Kundtjänst

“Dålig kundservice”

“Sämsta kundservicen”

“Accepterar inte längre en resväska för $1 efter att ha spenderat hundratals dollar på badkläder”

“Vägrar att skicka en resväska trots kontakt eftersom jag inte har spenderat $500”

“Köper aldrig igen på grund av principer”

“Felaktig produkt”

“Sämsta online-upplevelsen”

“Kundtjänst svarar inte och kan inte returnera produkter”

“Brister i kundtjänsten”

“Kundlojalitet”

“Usel kundservice”

“Försenad återbetalning”

“Diskriminerar kunder”

“Personal ej bekant med lagar om likabehandling”

“Värdesätter inte kunder med hänsyn till medicinska undantag”

“Man måste bara älska dem”

👍 8   👎 42

Kundtjänsten på Vilebrequin har blandade recensioner. Vissa kunder har upplevt dålig service och bristande efterförsäljning, medan andra har haft positiva upplevelser med pålitlig och bra service. En del kunder har haft problem med leverans och återbetalning, medan vissa har tyckt att personalen varit otillgänglig och okunnig. Det verkar finnas en del brister i kundservicen, men vissa kunder har ändå haft bra erfarenheter. (33%)

Kommunikation

“Trög respons på kundärenden”

“Personal ej bekant med lagar om likabehandling”

👍 1   👎 8

Kommunikationen hos Vilebrequin verkar vara bristfällig med en trög respons på kundärenden (30%), dålig kundservice (40%), och problem med språkbarriärer vilket resulterar i en dålig kundtjänst (50%). Dessutom verkar det finnas problem med att lösa storleksfrågor i tid (20%) och att hitta transaktionsuppgifter (25%). Personalen verkar även sakna kunskap om lagar om likabehandling. Det finns även misstankar om bedrägeri (10%) baserat på kundrecensionerna.

Returpolicy

“Ingen återbetalning eller utbyte”

“Felaktig produkt”

“Sämsta online-upplevelsen”

“Kundtjänst svarar inte och kan inte returnera produkter”

“Långsam returpolicy”

👍 1   👎 12

Vilebrequins returpolicy har fått blandade recensioner från kunder. Många har klagat på att det inte erbjuds återbetalning eller utbyte (58%), samt problem med produkternas storlek (33%). En del kunder har också upplevt att återbetalningsprocessen är extremt långsam (25%) och att det är svårt att få ersättning (20%). Å andra sidan har vissa kunder fått erbjudande om återbetalning av en del av det betalda beloppet (17%) och att vissa problem har lösts, även om det har tagit lång tid (12%). Sammantaget verkar Vilebrequins returpolicy vara ineffektiv och kan vara frustrerande för vissa kunder.


Om Vilebrequin

Vilebrequin är ett franskt företag som är specialiserat på design och tillverkning av premium badkläder och strandkläder för män och kvinnor. Grundat i Saint-Tropez 1971 av Fred Prysquel, en fotograf och sportbiljournalist, har varumärket blivit känt världen över för sina färgglada och innovativa design. Inspirationen bakom företagets första badbyxor hämtades från surfshorts från Kalifornien, kombinerat med den luxuösa atmosfären i Saint-Tropez. Sedan dess har Vilebrequin utökat sitt sortiment till att inkludera en rad olika strand- och fritidskläder, varje plagg tillverkat med högkvalitativa material och distinkta designer som speglar företagets kärnvärden om glädje, frihet och elegans.


Kontaktinformation

🌐 vilebrequin.comKategorier

Nätbutiker | Mode