Valostore

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Valostore kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Valostore:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Valostore har en kundservice som får positiv feedback med kommentarer som att den är vänlig och hjälpsam och att tidigare beställningar har varit till belåtenhet (70%). Kundtjänsten erbjuder också generös kompensation och oväntade erbjudanden om en gåva vid nästa köp (85%). Tyvärr finns det klagomål om lång leveranstid, osäker information om leveranstiden och undvikande av att hantera problem, vilket leder till missnöjda kunder (50%). Sammanfattningsvis, Valostore har en övergripande bra kundservice, men det finns vissa områden som behöver förbättras för att hålla kunderna nöjda på lång sikt.

👍 37   👎 21

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.