TUI

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för TUI kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för TUI:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. TUI erbjuder ett brett utbud av resor till attraktiva destinationer, men kan ha svårigheter med bokningsprocessen och potentiella problem på resmålet (50%). Deras bekräftelse- och voucherprocess är pålitlig, men det finns problem med upphämtningen på avresedagen (60%). Kundservicen har varit bristfällig och ansvarstagandet ifrågasatt av kunderna (50%). Kommunikationen har fått kritik för urusel service och bristande ansvarstagande, vilket behöver förbättras för att ge en bättre kundupplevelse (33%).

Produkt

👍 0   👎 2

TUI: TUI har en missnöjd kund som inte kunde checka in trots betalning (50%) och en kund som hade en dålig dag på resmålet (50%). TUI erbjuder ett brett utbud av resor till lockande destinationer men kan upplevas bristfällig när det gäller att hantera bokningar och garantera en smidig resa. Pro: Bred utbud av resor till attraktiva destinationer. Con: Svårigheter med bokningsprocessen och potentiella problem på resmålet.

Leverans

👍 0   👎 1

TUI har en pålitlig bekräftelse- och voucherprocess vilket är bekvämt för kunderna (100%). Tyvärr verkar det finnas problem med upphämtningen på avresedagen vilket kan leda till frustration och förvirring hos kunderna (50%). Det behövs förbättringar för att säkerställa en smidigare leveransupplevelse för kunderna (70%).

Kundtjänst

👍 0   👎 3

TUI:s kundservice har upplevts som bristfällig och ansvarstagandet har ifrågasatts av kunderna, vilket ger en negativ bild av företaget (33%). Personalen har inte svarat trots flera försök vilket har resulterat i frustration och missnöje hos kunderna (67%).

Kommunikation

👍 0   👎 3

Kommunikationen från TUI får kritik för urusel service och bristande ansvarstagande, med endast 0.00% av kunderna som fick svar trots flera kontaktförsök. Bokningsbekräftelse och vouchern mottogs, men transferen blev inte upphämtad på avresedagen vilket resulterade i besvär för kunderna. Det är uppenbart att förbättringar behövs när det gäller att hantera kommunikationen med kunderna.


Om TUI

TUI Group är en multinationell rese- och turismföretag med huvudkontor i Tyskland. Företaget är en av världens ledande resekoncerner och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inklusive paketresor, flygresor, kryssningar och hotellbokningar. TUI:s historia sträcker sig över flera decennier, med rötter som går tillbaka till 1923 när Preussische Bergwerks und Hütten-Aktiengesellschaft bildades, vilket senare skulle bli Preussag AG. Efter förvärv av Hapag-Lloyd i 1997, började Preussag AG att omvandla sin verksamhet från industri till turism och bytte namn till TUI AG år 2002. Sedan dess har TUI expanderat sin verksamhet globalt, och erbjuder sina tjänster i många länder runt om i världen.


Kontaktinformation

Söder Mälarstrand 27

118 25 Stockholm

Sverige

☎ 0771-84 01 00

🌐 tui.seKategorier

Semestrar & Resor | Sol & All-Inclusive | Stadsresor | Vintersport | Specialresor | Gruppresor