Trend4you

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Trend4you kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Trend4you:

TrustPilot (2)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Trend4you erbjuder en generös returpolicy med återbetalning av pengar vid felaktig leverans, vilket uppskattas av kunderna. Dock har vissa kunder upplevt att det tar lång tid att få pengarna tillbaka, vilket kan vara en nackdel. Det är viktigt att ha tålamod när det gäller återbetalningarna, då de kan ta upp till 30 dagar att behandlas. Sammantaget är Trend4yous returpolicy bra med möjlighet till återbetalning vid felaktig leverans, men det kan vara en långsam process att få pengarna tillbaka (70%).

“Återbetalning av pengar vid felaktig leverans”

👍 0   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Björn Rosén - 5 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Opålitlig leverans
  • Saknas produkt vid leverans
  • Felaktig information angående produktens tillgänglighet
  • Återbetalning av pengar vid felaktig leverans