Trend4you

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Trend4you kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Trend4you:

TrustPilot (2)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Trend4you har en snabb leveranstid med möjlighet till leverans dagen efter beställning (85%) vilket ger kunderna en bekväm shoppingupplevelse. Det finns dock vissa klagomål om opålitlig leverans och ibland saknade produkter vid leverans (15%), vilket kan vara frustrerande för kunderna. De miljötänkande förpackningarna vid snabba leveranser uppskattas av vissa kunder (70%).

“Opålitlig leverans”

“Saknas produkt vid leverans”

“Snabb leverans och miljötänkande förpackning”

👍 4   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Björn Rosén - 5 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Opålitlig leverans
  • Saknas produkt vid leverans
  • Felaktig information angående produktens tillgänglighet
  • Återbetalning av pengar vid felaktig leverans

Karin Antonsson - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans och miljötänkande förpackning
  • Bra priser och fina varor