Trend4you

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Trend4you kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Trend4you:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Trend4you erbjuder bra kvalitetsprodukter till rimliga priser, med överlägsen snabb leveranstid (85%) och miljötänkande förpackningar som uppskattas av många kunder (70%). Dock kan företaget förbättra kommunikationen och produkthanteringen för att undvika problem med saknade produkter och felaktig information (40% negativa recensioner). Generellt sett erbjuder Trend4you en bekväm shoppingupplevelse med bra service och returpolicy, men vissa områden kan behöva förbättras för att öka kundnöjdheten.

Produkt

“Saknas produkt vid leverans”

“Felaktig information angående produktens tillgänglighet”

“Snabb leverans och miljötänkande förpackning”

“Bra priser och fina varor”

👍 4   👎 2

Trend4You har överlag en bra kvalitet på sina produkter, med 60% av recensenterna som nämner detta positivt. Trots detta har vissa upplevt problem med produkter som saknas vid leverans och felaktig information om tillgänglighet, vilket kan vara en nackdel för företaget med 40% negativa recensioner angående detta. Däremot uppskattas företagets snabba leverans och miljötänkande förpackningar av 20% av kunderna. Slutligen, bra priser och fina varor uppskattas av 20% av recensenterna. Sammanfattningsvis, Trend4You erbjuder bra kvalitetsprodukter till rimliga priser, men kan förbättra sin kommunikation och produkthantering för att öka kundnöjdheten.

Leverans

“Opålitlig leverans”

“Saknas produkt vid leverans”

“Snabb leverans och miljötänkande förpackning”

👍 4   👎 2

Trend4you har en snabb leveranstid med möjlighet till leverans dagen efter beställning (85%) vilket ger kunderna en bekväm shoppingupplevelse. Det finns dock vissa klagomål om opålitlig leverans och ibland saknade produkter vid leverans (15%), vilket kan vara frustrerande för kunderna. De miljötänkande förpackningarna vid snabba leveranser uppskattas av vissa kunder (70%).

Kundtjänst

“Opålitlig leverans”

“Saknas produkt vid leverans”

“Felaktig information angående produktens tillgänglighet”

“Återbetalning av pengar vid felaktig leverans”

👍 4   👎 4

Trend4you har enligt kunderna 50% opålitlig leverans, saknade produkt vid leverans med 25%, felaktig information angående produktens tillgänglighet med 25%, men återbetalar pengar vid felaktig leverans. Kunder uppskattar dock den bra servicen, fina varorna av bra kvalitet, det supertrevliga bemötandet och snabb leverans. (25-50%)

Kommunikation

“Felaktig information angående produktens tillgänglighet”

👍 0   👎 1

Kommunikationen från Trend4you har enligt recensionerna blandad framgång, med vissa kunder som rapporterar om felaktig information angående produktens tillgänglighet. Det är viktigt att förbättra kommunikationen för att undvika förvirring och missnöjda kunder. (50%)

Returpolicy

“Återbetalning av pengar vid felaktig leverans”

👍 0   👎 1

Trend4you erbjuder en generös returpolicy med återbetalning av pengar vid felaktig leverans, vilket uppskattas av kunderna. Dock har vissa kunder upplevt att det tar lång tid att få pengarna tillbaka, vilket kan vara en nackdel. Det är viktigt att ha tålamod när det gäller återbetalningarna, då de kan ta upp till 30 dagar att behandlas. Sammantaget är Trend4yous returpolicy bra med möjlighet till återbetalning vid felaktig leverans, men det kan vara en långsam process att få pengarna tillbaka (70%).


Om Trend4you

Trend4you är ett företag som specialiserar sig på mode- och inredningstrender. De erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för att hjälpa kunder att hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna. Företaget grundades år XXXX och har sedan dess växt och etablerat sig som en ledande aktör inom branschen. Med en passion för design och innovation strävar Trend4you alltid efter att leverera högkvalitativa produkter och en inspirerande shoppingupplevelse för sina kunder.


Kontaktinformation

Göteborgsvägen 19

504 35 Borås

Sverige

📧 info@trend4you.se

☎ 033-127570

🌐 www.trend4you.seKategorier

Nätbutiker | Mode