Trend4you

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6 för Trend4you kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Trend4you:

TrustPilot (2)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Trend4you har enligt kunderna 50% opålitlig leverans, saknade produkt vid leverans med 25%, felaktig information angående produktens tillgänglighet med 25%, men återbetalar pengar vid felaktig leverans. Kunder uppskattar dock den bra servicen, fina varorna av bra kvalitet, det supertrevliga bemötandet och snabb leverans. (25-50%)

“Opålitlig leverans”

“Saknas produkt vid leverans”

“Felaktig information angående produktens tillgänglighet”

“Återbetalning av pengar vid felaktig leverans”

👍 4   👎 4

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Björn Rosén - 5 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Opålitlig leverans
  • Saknas produkt vid leverans
  • Felaktig information angående produktens tillgänglighet
  • Återbetalning av pengar vid felaktig leverans