OmdömesStälle

  Recensioner Verisure

  En säker vardag – recension om Verisure

  Om Verisure

  Företaget bildades år 1988, i januari 2014 delades bolaget upp i två olika företag: Verisure som är riktad mot privatpersoner och Securitas Directsom är riktat mot företag eller privatpersoner med högre säkerhetskrav. Idag är Verisure den ledande leverantören av övervaknings larm med närmare 3 miljoner kunder, över 10 000 anställda i 15 olika länder, både i Europa och Latinamerika. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet och affärsmodellen som understöder produktutveckling, försäljning med installation och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om, är Verisures kunder bland de mest nöjda i branschen. Verisure har ett eget Innovation Center där alla deras tjänster, produkter och även stödsystem utvecklas, tack vare att de har ett utvecklings- och forskningsteam med breda kunskaper inom systemutveckling, webb och databaser. Verisure samarbetar med Securitas, som är Sveriges i särklass största väktarorganisation.

  Verisure erbjuder sina kunder ett unikt sortiment av tjänster och produkter inom hem alarm och det uppkopplade smarta hemmet tack vare sin framtidssäkra plattform och professionella, spännande servicemedarbeten. I Verisures erbjudande ingår professionell installation, fria väktarutryckningar och uppkoppling till Verisures egna larmcentral med övervakning dygnet runt.

  Tjänster som Verisure har att erbjuda kan man se i denna video.

  Vad erbjuder Verisure?

  Några produkter de har att erbjuda är rökdetektor, röstenhet med siren, en verisure app, kamera detektor och vattendetektor, de har även fler produkter som man kan läsa mer om på Verisure.se. Verisure har olika paket med tjänster och produkter eftersom olika boenden kräver olika larmlösningar, oavsett vilken larmlösning du väljer för just din bostad har du alltid möjligheten att lägga till fler komponenter. Verisure erbjuder även en gratis rådgivning hemma hos dig.

  För att skydda dig mot inbrott är det bästa Verisure kan rekommendera är att installera ett inbrottslarm. I inbrottsskydden som Verisure erbjuder ingår alltid en vibrationsdetektor, siren och rörelsedetektor, avskräckande larmdekaler, och även direktuppkoppling till Verisures larmcentral. Inbrottslarmen passar både radhus, lägenhet och villa och när ett inbrottsförsök påbörjas på ett fönster eller dörr kan larmen upptäcka det innan det hinner ske. Med sitt inbrottslarm jobbar de med att trygga ditt hem genom fria väktarutryckningar. I snitt tar det 30 sekunder från att larmet har satt i gång till att Verisure har åtgärdat problemet, i vissa fall även snabbare än så.

  Verisure erbjuder ett brandskydd som är kopplat till en larmcentral dygnet runt. Brandskyddet finns först och främst till för att väcka dig när du sover, men vem larmar när ingen är hemma? Brandskyddet är alltid aktivt, även fast övriga larmsystemet är frånkopplat. Via Verisures app kan hela din familj få ett meddelande då brandlarmet går och via appen kan även räddningstjänsten få information om vem som kan vara hemma.

  Hur hanterar Verisure reklamationer?

  Du kan kontakta Verisure via telefon eller e-post. Företaget tar din säkerhet på största allvar och lämnar aldrig ut din information till någon de inte är helt säkra på att mottagaren är behörig. Versures avtal har en uppsägningstid på 3 månader men ska du sälja din bostad har köparna möjlighet att överta din larmtjänst.

  Din åsikt

  Skriv gärna och dela med dig vad du tycker om Verisures tjänster och produkter

  Verisure
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (3)

  4
  33% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  6
  Tjänst
  rating
  4.6
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  3.4

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Lurendrejare

  Se till att FÅ och lusläsa avtalet innan installation. Vi hade en säljare vid dörren som sålde en bra deal, brådis var det. Avtalet kom inte men installatören gjorde det så vi vägrade honom komma in förrän vi fick avtalet. Så visade det sig plötsligt tillkomma Flera avgifter och ett Helt annat pris än vad som bestämts. Lurendrejare!!!!

  Av: Cecilia Veen31-08-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  A

  Otrevliga och störiga säljare

  Av: A27-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Höjer månadsavgiften med 10% om året

  Höjer månadsavgiften med 10% om året

  Av: Tony Ortenlöf10-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  7
  rating

  Skriv din egen recension om Verisure

  Din recension

  FAQ

  Är Verisure ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Verisure. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4/10, med 33% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Verisure?

  Verisure är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Hus & Trädgård. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Verisures webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.