Verisure

Alla recensioner

Verisure

25% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

J
jonathan
C
Cecilia Veen
Se till att FÅ och lusläsa avtalet innan installation. Vi hade en säljare vid dörren som sålde en bra deal, brådis var det. Avtalet kom inte men installatören gjorde det så vi vägrade honom komma i...Läs vidare
A
A
Otrevliga och störiga säljareLäs vidare
T
Tony Ortenlöf
Höjer månadsavgiften med 10% om åretLäs vidare

Alla recensioner (4)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Skit du i det

  Sämst


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Lurendrejare

  Se till att FÅ och lusläsa avtalet innan installation. Vi hade en säljare vid dörren som sålde en bra deal, brådis var det. Avtalet kom inte men installatören gjorde det så vi vägrade honom komma in förrän vi fick avtalet. Så visade det sig plötsligt tillkomma Flera avgifter och ett Helt annat pris än vad som bestämts. Lurendrejare!!!!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  A

  Otrevliga och störiga säljare


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Höjer månadsavgiften med 10% om året

  Höjer månadsavgiften med 10% om året


Andra personer tittade också på

Logo Värmepumpshopen

Värmepumpshopen

0 recensioner

Värme är en sak som behövs i hus, men även kylning. Om man har problem med både hetta och kyla i huset så kan det v...

Logo Rover

Rover

0 recensioner

Om man har eller har haft en hund så vet man att kärleken för den är helt obeskrivlig, huden är ju liksom en familjemedle...

Logo HittaMäklare

HittaMäklare

0 recensioner

Nuförtiden kan man verkligen hitta allt som man är ute efter online, de har ingen skillnad om det handlar om mat för en hel vecka, e...

Logo HemGaranti24

HemGaranti24

0 recensioner

Bor man eller har bott i ett egnahemshus så vet man att det är otroligt mycket jobb, inte bara inne i huset utan även på g&ar...

Verisure

En säker vardag – recension om Verisure

Om Verisure
Företaget bildades år 1988, i januari 2014 delades bolaget upp i två olika företag: Verisure som är riktad mot privatpersoner och Securitas Directsom är riktat mot företag eller privatpersoner med högre säkerhetskrav. Idag är Verisure den ledande leverantören av övervaknings larm med närmare 3 miljoner kunder, över 10 000 anställda i 15 olika länder, både i Europa och Latinamerika. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet och affärsmodellen som understöder produktutveckling, försäljning med installation och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om, är Verisures kunder bland de mest nöjda i branschen. Verisure har ett eget Innovation Center där alla deras tjänster, produkter och även stödsystem utvecklas, tack vare att de har ett utvecklings- och forskningsteam med breda kunskaper inom systemutveckling, webb och databaser. Verisure samarbetar med Securitas, som är Sveriges i särklass största väktarorganisation. 

Verisure erbjuder sina kunder ett unikt sortiment av tjänster och produkter inom hem alarm och det uppkopplade smarta hemmet tack vare sin framtidssäkra plattform och professionella, spännande servicemedarbeten. I Verisures erbjudande ingår professionell installation, fria väktarutryckningar och uppkoppling till Verisures egna larmcentral med övervakning dygnet runt. 

Vad erbjuder Verisure?
Några produkter de har att erbjuda är rökdetektor, röstenhet med siren, en verisure app, kamera detektor och vattendetektor, de har även fler produkter som man kan läsa mer om på Verisure.se. Verisure har olika paket med tjänster och produkter eftersom olika boenden kräver olika larmlösningar, oavsett vilken larmlösning du väljer för just din bostad har du alltid möjligheten att lägga till fler komponenter.  Verisure erbjuder även en gratis rådgivning hemma hos dig. 

För att skydda dig mot inbrott är det bästa Verisure kan rekommendera är att installera ett inbrottslarm. I inbrottsskydden som Verisure erbjuder ingår alltid en vibrationsdetektor, siren och rörelsedetektor, avskräckande larmdekaler, och även direktuppkoppling till Verisures larmcentral. Inbrottslarmen passar både radhus, lägenhet och villa och när ett inbrottsförsök påbörjas på ett fönster eller dörr kan larmen upptäcka det innan det hinner ske. Med sitt inbrottslarm jobbar de med att trygga ditt hem genom fria väktarutryckningar. I snitt tar det 30 sekunder från att larmet har satt i gång till att Verisure har åtgärdat problemet, i vissa fall även snabbare än så.

Verisure erbjuder ett brandskydd som är kopplat till en larmcentral dygnet runt. Brandskyddet finns först och främst till för att väcka dig när du sover, men vem larmar när ingen är hemma? Brandskyddet är alltid aktivt, även fast övriga larmsystemet är frånkopplat. Via Verisures app kan hela din familj få ett meddelande då brandlarmet går och via appen kan även räddningstjänsten få information om vem som kan vara hemma. 

Hur hanterar Verisure reklamationer?
Du kan kontakta Verisure via telefon eller e-post. Företaget tar din säkerhet på största allvar och lämnar aldrig ut din information till någon de inte är helt säkra på att mottagaren är behörig. Versures avtal har en uppsägningstid på 3 månader men ska du sälja din bostad har köparna möjlighet att överta din larmtjänst.

Din åsikt
Skriv gärna och dela med dig vad du tycker om Verisures tjänster och produkter