Kaspersky

Alla recensioner

Kaspersky

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite
SimpleSite
0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com
One.com
0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Jalbum
Jalbum
0 recensioner

Minnen av olika saker och händelser är något som väldigt många av oss vill spara. Vissa personer väljer att kö...

Logo Bluehost
Bluehost
0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Kaspersky

Oberoende var man än befinner sig så vill man ju verkligen känna sig säker. Det har inget skillnad om det handlar om i sitt egna hem, om man är ute och reser i ett helt annat land eller om man t.o.m. spenderar tid online. När det kommer till fysiska platser så kan man vara ganska så noggrann att välja ut dem så att man inte behöver känna sig osäker, men det är inte alls lika enkelt när det handlar om online situationer. Ibland kan man bli fundersam om folk vet vilka hemsidor där man är på, och man kan även känna att man kanske vill tejpa för kameran så att man inte ska känna sig iakttagen. Det finns olika sätt på hur man kan känna sig mer säker online, en av dessa är att man skaffar säga VPN men ännu kanske viktigare än det är att man skaffar sig ett antivirusprogram. Kaspersky har tagit fram olika lösningar när det kommer till säkerhet online. 

Inne hos oss här på OmdömesStalle är det möjligt att läsa andra personers recensioner, men även skriva recensioner då man har några erfarenheter av något företag. I detta fallet kan man läsa om tjänsten som Kaspersky erbjuder är värda sina pengar samt att man kan lära sig mer om säkerhet online. 

Om Kaspersky
Kaspersky grundades och lanserades under 1997, och det är en global leverantör av lösningar när det kommer till säkerhet online. I dagsläget har 400 miljoner användare valt att använda tjänsten som företaget erbjuder samt att företag hjälper ca 240 000 företags kunder att skydda all info som har med företaget att göra.

Kaspersky erbjuder inte endast olika typer av antivirusprogram utan de har även andra tjänster som har med säkerhet att göra. Detta är till exempel en molntjänst för att samla information, men det har även en säkerhetslösning när det kommer till VPN än serverar.

Vad är det som Kaspersky erbjuder sina kunder?
Stanna som företaget erbjuder kan köpas online via deras hemsida där det även är möjligt att läsa om de olika tjänsterna som de faktiskt har i sitt sortiment. Eftersom allt som de erbjuder är online tjänster så fungerar de allra flesta som en typ av prenumeration där kunderna själva kan välja vilken av de olika prenumerationsalternativen hen är intresserad av. I de olika alternativen ingår det naturligtvis olika saker, men det innebär även att det är en viss prisskillnad i de olika alternativen. Skulle någon ha några frågor eller funderingar så är det möjligt att kontakta kundtjänsten hos Kaspersky genom att ringa dem på mobilen eller kontakta dem via mail. 

Tankar om Kaspersky
Skulle du säga att du har känt dig mer säker om du har köpt en tjänst som Kaspersky erbjuder? Eller har du provat något annat antivirusprogram förut? Oberoende vad du har för erfarenheter av antivirusprogram så skulle vi här på OmdömesStalle bli väldigt glada om du tog dig tiden och berättade för oss vad du tyckte om dem. Kom ihåg att vara ärlig i din recension och att du berättar från hjärtat vad du tyckte. 


Hur ser dagens virusprogram egentligen ut?