Teoricentralen

Alla recensioner

Teoricentralen

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Teoricentralen

Funderar du på att ta körkort och behöver hjälp när du ska plugga till teoriprovet? Det finns mängder av olika tjänster som kan hjälpa dig med det, och ett företag som gör det är Teoricentralen. I den här texten kommer du få läsa mer om vad Teoricentralen gör, och hur det fungerar att anlita dem för att få hjälp med att klara körkortet

Om Teoricentralen
Teoricentralen är grundat av personer som har mångårig erfarenhet av att hjälpa människor i olika åldrar att klara körkortet. Sedan 2016 har de erbjudit sina smidiga tjänster till människor runtom i Sverige. Deras upplägg innebär att du får plugghjälp på distans. Det går alltså att öva på teoriprovet till körkortet var du än är, och du behöver inte uppsöka någon fysisk plats eller öva en specifik tid på dygnet. 

Hjälp med teoriprovet för moped och personbil
När man ska ta körkort kommer man behöva göra ett körkortsprov. Hos Trafikverket går det att läsa mer om vad det innebär och vad provet innehåller. Teoricentralen har utformat en app som låter dig träna på frågor som rör både personbilskörkort och körkort för moped. Vill du veta mer om hur du ska gå tillväga för att ansöka om körkortstillstånd eller vilka medicinska krav som gäller för att du ska få ta körkort hittar du sådan information hos Transportstyrelsen

Teoricentralen har ett team som dagligen utvecklar sina övningstjänster med relevanta frågor. På det sättet kan du använda appen eller deras hemsida för att faktiskt öva på teoriprovet som du sedan måste skriva. Totalt har de över 1100 olika frågor som rör olika trafikregler. Du kan också ha nytta av en digital körkortsbok som de tillhandahåller. Boken är skriven av personer som är behöriga trafiklärare så informationen och kunskapen i den är alltid korrekt och uppdaterad i enlighet med rådande lagstiftning. 

En stor fördel med Teoricentralen är att de har en klara provet-garanti. När du övar på de olika frågorna kommer programvaran automatiskt berätta för dig när du har förvärvat så pass mycket kunskap att du kan klara teoriprovet. Om du använder tjänsten och inte klarar provet får du dina pengar tillbaka.

Hjälp och stöd från trafiklärare
Du som väljer att köpa den här tjänsten från Teoricentralen får inte bara tillgång till övningsfrågor och förklaringar till trafikregler. I tjänsten ingår också att du kan chatta med en trafiklärare om någonting är oklart och du behöver hjälp. När du köper en tjänst betalar du en engångsavgift och då har du tillgång till alla övningsfrågor det antal dagar du har betalat för. Teoricentralen förnyar aldrig ditt medlemskap per automatik utan det avslutas när perioden är över. 

Recensioner och omdömen om Teoricentralen
Att ta körkort är en stor sak. Därför är det också viktigt att du är väl förberedd och kan trafikreglerna innan du ska skriva teoriprovet. Bekanta dig gärna mer med Teoricentralen och deras körkortshjälp här hos oss på Omdömesställe. Här kan du läsa Teoricentralen recensioner så att du vet vad andra har för erfarenheter av den tjänst du funderar på att köpa. Ett stort lycka till med körkortet!