OmdömesStälle

    Recensioner Bokadirekt.se

    Bokadirekt är en bokningstjänst vars idé föddes av Hans Hansson Julin. Bokadirekt är den unika bokningstjänsten som erbjuder en egen sökmotor och väldigt användarvänliga funktioner. Välkommen till Bokadirekt där du har möjligheten att helt själv boka olika tjänster direkt via internet och via mobilen.

    Om Bokadirekt

    Denna bokningstjänst grundades och lanserades under år 2000 med syftet att tillhandahålla en tjänst som administrerar bokning via internet och telefon för tjänsteleverantörer. Sedan dess har tjänsten utvecklats en hel del och har idag en mycket mer användarvänlig och unik bokningstjänst. Företaget har flera trogna och givmilda sponsorer vilket hela tider leder till att de kan fortsätta expandera för att bli så bra som möjligt, och att deras kunder ska vara så nöjda som möjligt. Affärsidén bakom hela företaget är att erbjuda en både säker och enkel tjänst som genererar effektivisering inom yrken som är beroende av tidsbokningar, tjänsten täcker mobil, internet och receptionist med gratis support både för konsumenten men även tjänsteleverantören. Företagets lösning på allt detta är att erbjuda ett skalbart system som även är uppbyggt för stora användarvolymer, mobilbokningar så att man inte ska behöva använda datorn på jobbet, en arbetskalender med behovsanpassade funktioner och realtidssynkronisering och sist men inte minst tilläggstjänster för att spara både tid och pengar.

    Bokadirekt.

    Vad erbjuder Bokadirekt?

    Bokadirekts hemsida är väldigt tydlig vilket leder till att den är otroligt lätt att använda. Det första du sir på hemsidan är de populära områden som andra har bokat tider till men du kan även smidigt kolla in de andra kategorierna för att hitta vad just du är ute efter. Det finns otroligt många olika kategorier du kan boka men några av dem är hudvård, veterinär, fransförlängning, fotvård och däck. Som du kanske kan se är det en otrolig blandning av saker, vilket även är otroligt bra. Om du har slut på idéer kan du gå in på företagets blogg för att få information om olika intressanta saker men även vad andra brukar vara intresserade av. Du kan även köpa ett presentkort till Bokadirekt, vilket är den perfekta presenten om du har slut på idéer om vad du ska köpa till någon du tycker om. Om du mot förmodan får några förhinder att vara på en plats du redan bokat är det heller inget problem. Det som du måste göra i det fallet är att gå in på hemsidan och gå in på fliken ”avboka” för att göra det med din nuvarande bokning, kom ihåg att göra det i relativt skälig tid om du vet om det redan innan att du måste avboka. Om du har ett företag kan du även ansluta det till Bokadirekt.

    Komma i kontakt med Bokadirekt

    Om du har några frågor behöver du bara kontakta företaget, du kan komma i kontakt med dem via telefon men om du skulle ha vägarna förbi kan du även besöka deras kontor som ligger i Stockholm. Om du skulle vilja lämna in en reklamation ska du inte vänta med att göra det utan hör bara av dig så kommer ni att sköta det tillsammans.

    Skriv gärna en egen recension om du har använt Bokadirekt.

    Bokadirekt.se
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (9)

    8.2
    78% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    8.2
    Tjänst
    rating
    8.2
    Prissättning
    rating
    8.2
    Leverans
    rating
    8.2

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

    KLASSISK MASSAGE för Kropp & Själ

    Tillbaka hos Ann Sofie efter många år. Varför tog det så lång tid? Du är fantastisk Ann Sofie, min stela nacke är som ny. Tack! Ny tid är redan bokad.

    Av: Peter Maurer30-07-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Salong New face

    Salong New face i Malmö . Hon som jobbar på salongen är duktig,snabb och prisvärd. Var väldigt nöjd med min klippning





    Av: Therese 09-07-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Magic Touch Salon Örebro

    Jag har gjort Puderbryn behandling hos Magic Touch salon av fantastiska Eve. Super härlig och en trevlig kvinna som fick mig avslappnad med hennes bemötande och jag känner mig välkommen.
    Jag vet att jag är i goda händer med tanke på att hon är väldigt professionell (varsam med rengörighet med tanke på covid!) och nogrann. Helt enkelt fläckfritt bemötande samt resultat av behandling. Viktig part av behandlingen var att man får tydliga instruktioner på vad som skall ske och hur man behandlar de efteråt, vilket gav en trygghet redan där. Jag rekommenderar definitvt denna salong!! ✨✨

    Av: Alessia Angello 08-05-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Enes fotvård

    Fantastisk behandling! Bästa fotvården jag har varit på. Hon är otroligt noggrann och duktig.

    Av: Catrin 16-03-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Microdermabasion

    Leilas nya lokaler är så ljust och fräscht och så är Leila så trevlig och noggrann mycket mån om sina kunder <3

    Av: Isolde Täck06-03-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    FMJ Shooting Range: tryggt & kul

    Vi var vid FMJ Shooting Range och fick prova 5 olika pistoler och sköt 20 skott per person, uppdelat per vapen - perfekt för mig och frun som provade på detta för första gången.

    Erfarna och trevliga instruktörerna Johan och Mikael tog hand om oss på ett tryggt och säkert sätt.🌟

    Kan varmt rekommendera detta. Nervöst vid första 5 skotten då det låter rätt högt trots hörselskydd. Adrenalinet pumpade på med skarpt vapen i händerna. Men snabbt bara kul och spännande.😊

    Av: Fredrik Henckel23-01-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    MW nails

    Gjort naglar hos MW nails ett par gånger med Kevin. Han är jätteduktig. Men en dag bokade jag en annan tjej. Hon var inte alls nogrann och mina naglar förstördes redan dag 2. Jag kom tillbaka till MW Nails och då var det en annan kille som tog emot mig. Han var väldigt respektlös och otrevlig och dömmannde och sa att jag hade förstört mina naglar med flit. Var väldigt besviken. Kommer inte tillbaka nån mer.

    Av: Shima Najdi09-01-2021
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Niki på Hair Nilsson

    Jag känner mig välkommen, skön hårtvätt (läs massage) ..
    Jag vet att jag är i goda händer som mjukt och varsamt ger mitt hår den frisyr jag trivs med.
    Bästa valet ❤

    Av: Mirjam Stofkoper 14-12-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    10
    rating

    Boka din frisör online ?????

    vad dum...
    Bokadirekt agerar som en STOR parasit på nätet med intrång i privata sidor.
    Eller är det bara bedragare som ger sig på nätet.
    Sluta med dessa parasit fasoner innan en anmälan till myndighet

    Av: Claude26-10-2020
    Pia johansson16-11-2020

    Varför är min fråga..... Ett fantastiskt företag i början..... Tills ngn skulle ändra policyn boka direkt ska stå för att kund skall kunna boka direkt det stämde i början sen ändrades allt.... De skyller på allt möjligt börjar bete sig som TELIA Idag som kund om du behöver tid omg får du scrolla i 20 min minst för boka direkt sätter företag på framsidan som erbjuder tider 1-2 veckor framåt..... Alltså inte OMGÅENDE detta gör att vi som företagare får betala för ngt som inte stämmer och nya kunder är svårare att hitta serös frisörföretag För det mesta på framsidan alltid samma...... Inte som det ska vara och var i början första lediga tid som faktiskt stämmer SKÄRP ER PÅ BOKADIREKT STÅ FÖR DET NI EN GÅNG VAR KUNDEN SKA INTE SLÖSA SIN TID I ONÖDAN OCH VI SOM BETALAR FAKTURAN FÖR ERA TJÄNSTER FÅR VAD VI BETALAR FÖR....., Om ett företag inte har tjänst ledig ska den inte komma först och förstöra för andra företag DETTA BORDE NI FÖRSTÅ NGN GÅNG OCH INTE SKYLLA PÅ SLUMPVIS som inkallar det..., BESVIKEN FAKTURABETALARE SOM INTE FÅR VAD DEN BETALAR FÖR TROTS HUNDRA SAMTAL OCH MASSA TID SOM SLÖSATS SKÄRP ER😡😔

    Pia19-11-2020

    Åter igen 19/11-20 Som kund vill ha tid omgående hår in på boka direkt där ska man hitta tid direkt ELLER? Mitt svar NEJ..... Efter 30 minuters scrollande som en kund hittar jag en som faktiskt erbjuder tid omgående .... Då har 30 min av min tid gått VAD HÄNDER EGENTLIGEN PÅ BOKA DIREKT? 😞😡 besviken igen

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Skriv din egen recension om Bokadirekt.se

    Din recension

    FAQ

    Är Bokadirekt.se ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Bokadirekt.se. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 8.2/10, med 78% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bokadirekt.se?

    Bokadirekt.se är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Kontor, Hobby & Party, Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Bokadirekt.ses webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.