OmdömesStälle

  Recensioner Preply

  Har du någon gång tänk på att du kanske skulle vilja lära sig ett helt nytt språk? Skulle du kanske vilja lära dig laga riktigt god mat eller kanske skapa riktigt fina bakverk. När det kommer till att lära sig saker så lär man sig mycket snabbare om det är så att man faktiskt har någon typ av lärare. Detta betyder inte att man måste hitta en egen lärare eller gå någon typ av fysisk kurs. Nej utan med all dagen teknik och allting som man kan göra online så är det även möjligt att gå olika kurser online. Preply är ett onlineföretag som har valt att erbjuda olika typer av språkkurser online.

  Om man känner sig missnöjd över någon kurs man redan betalat för via Preply, hur ska man göra då? Om man vill byta en kurs mot en annan och hur fungerar alla betalningar som sker via Preply? Skulle det vara möjligt att byta ut ett språk mot ett annat om man känner att just denna kursen inte går bra alls. Inne hos oss kan du genom recensioner få svaren till dessa frågor.

  Information om tjänsten Preply

  Onlineplattformen Preply ät verksamma i länder runt om i världen och de erbjuder olika språkkurser online som tex engelska, franska, spanska, tyska och så vidare. Själva tjänsten kan nås och användas antingen via webbläsaren på datorn, eller via en app som kan laddas ner till mobilen eller plattan. Inne via Preply finns det cirka 49 000 olika kursledare. Månatligen är det cirka 100 000 nya studerande som ansluter sig till plattformen Preply. Idag är det studerande från cirka 180 länder som är anslutna till Preply.

  Det som erbjuds via Preply

  Efter att en studerande har valt vilken kurs hen vill gå så kan hen välja hur många och långa fortsättningskurser hen vill gå. Det finns olika paket med 5, 10, 15 och 20 timmars kurser att välja mellan. När det kommer till betalningen för de olika kurserna så kan de studerande välja mellan att antingen betala direkt med bankkort eller via PayPal.

  Är det så att en lärare vill ansluta sig till plattformen och vill erbjuda sina kunskaper och kurser online så kan de skapa ett kontor via Preply och sedan tjäna mellan 15-25 dollar i timmen, vilket är det som de flera lärarna begär via Preply.

  Hur Preply kan kontaktas

  Inne på företagets hemsida finns en “FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle det vara så att kunden inte hittar svaret på sin fråga eller om hen av någon annan orsak vill kontakta Preply så är det möjligt genom att skicka e-post till dem. Är kunden inte alls nöjd över något så är det fullt möjligt att lämna in en reklamation genom att först kontakta kundtjänsten.

  Har du gått någon kurs via Preply? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om deras urval av olika språk? Skulle du säga att du lärde dig mycket och kommer du att vända dig till dem om du vill lära dig ett nytt språk igen?


  Tips om man vill lära sig ett språk.

  Preply
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Preply

  Din recension

  FAQ

  Är Preply ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Preply. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Preply?

  Preply är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Preplys webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.