Preply

Alla recensioner

Preply

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Preply

Har du någon gång tänk på att du kanske skulle vilja lära sig ett helt nytt språk? Skulle du kanske vilja lära dig laga riktigt god mat eller kanske skapa riktigt fina bakverk. När det kommer till att lära sig saker så lär man sig mycket snabbare om det är så att man faktiskt har någon typ av lärare. Detta betyder inte att man måste hitta en egen lärare eller gå någon typ av fysisk kurs. Nej utan med all dagen teknik och allting som man kan göra online så är det även möjligt att gå olika kurser online. Preply är ett onlineföretag som har valt att erbjuda olika typer av språkkurser online. 
 
Om man känner sig missnöjd över någon kurs man redan betalat för via Preply, hur ska man göra då? Om man vill byta en kurs mot en annan och hur fungerar alla betalningar som sker via Preply? Skulle det vara möjligt att byta ut ett språk mot ett annat om man känner att just denna kursen inte går bra alls. Inne hos oss kan du genom recensioner få svaren till dessa frågor. 

Information om tjänsten Preply
Onlineplattformen Preply ät verksamma i länder runt om i världen och de erbjuder olika språkkurser online som tex engelska, franska, spanska, tyska och så vidare. Själva tjänsten kan nås och användas antingen via webbläsaren på datorn, eller via en app som kan laddas ner till mobilen eller plattan. Inne via Preply finns det cirka 49 000 olika kursledare. Månatligen är det cirka 100 000 nya studerande som ansluter sig till plattformen Preply. Idag är det studerande från cirka 180 länder som är anslutna till Preply. 

Det som erbjuds via Preply
Efter att en studerande har valt vilken kurs hen vill gå så kan hen välja hur många och långa fortsättningskurser hen vill gå. Det finns olika paket med 5, 10, 15 och 20 timmars kurser att välja mellan. När det kommer till betalningen för de olika kurserna så kan de studerande välja mellan att antingen betala direkt med bankkort eller via PayPal. 

Är det så att en lärare vill ansluta sig till plattformen och vill erbjuda sina kunskaper och kurser online så kan de skapa ett kontor via Preply och sedan tjäna mellan 15-25 dollar i timmen, vilket är det som de flera lärarna begär via Preply. 

Hur Preply kan kontaktas
Inne på företagets hemsida finns en “FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle det vara så att kunden inte hittar svaret på sin fråga eller om hen av någon annan orsak vill kontakta Preply så är det möjligt genom att skicka e-post till dem. Är kunden inte alls nöjd över något så är det fullt möjligt att lämna in en reklamation genom att först kontakta kundtjänsten.

Har du gått någon kurs via Preply? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om deras urval av olika språk? Skulle du säga att du lärde dig mycket och kommer du att vända dig till dem om du vill lära dig ett nytt språk igen?


Tips om man vill lära sig ett språk.