BookBeat

Alla recensioner

BookBeat

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo McAfee

McAfee

2 recensioner

Världen är progressiv när det gäller teknik som släpps. För att hänga med så måste man konstant h&ar...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

BookBeat

Det är bevisat och ha redan länge varit det hur viktigt det är att man läser. Personer som läser får ett mycket större ordförråd, de kan få en livligare fantasi samt att läsning kan minska stress. Det blir allt vanligare att folk inte läser så mycket i dagsläget, och en orsak till det kan helt enkelt vara att de inte har tiden till det. Därför har många företag där ute valt att ta fram olika ljudboksappar, eftersom ljudbok är något man kan lyssna på medans man gör något annat som tex städar eller lagar mat. Det finns som sagt olika ljudboksappar där ute men BookBeat är en av dem. 

Varför ska jag just välja BookBeat, kommer de att erbjuda mig det bästa utbudet på böcker? Finns det endast en viss typ av bok, eller har de böcker från många olika genrer och stilar? Finns det endast böcker på svenska, eller kommer jag även kunna läsa på andra språk? Se vad andra tycker om företaget genom att läsa deras recensioner. 

Om BookBeat
BookBeat är en prenumerationstjänst som erbjuder både ljud- och e-böcker. Företaget är en del av Bonnier, som i sin tur redan under många års tid förmedlar och skapar berättelser. BookBeat har ett sortiment som består idag av cirka 300 000 titlar, och kunderna kan välja mellan tre olika prenumerationsalternativ då de skapar ett konto. BookBeat kan laddas ner som en app till mobilen eller plattan, och böcker kan även laddas ner för att användas i offlineläge. Böcker hos BookBeat kan läsas och lyssnas på både på svenska och engelska. 

Det som BookBeat erbjuder
De tre olika prenumerations alternativen som finns hos BookBeat är: basic, standard eller premium. Priserna varierar på de olika alternativen, men även hur många lyssnings timmar som kunden har tillgång till. Med basic kan kunden lyssna 20h, med standard 100h och obegränsat med lyssning om kunden väljer premium alternativet. Det är möjligt att även skapa ett familjekonto där upp till 5 olika profiler kan ta del av samma konto, för att lägga till en person på ett konto kostar det 49 kr i månaden per person. Oberoende vilket alternativ en kund är intresserad av så har helt nya kunder möjligheten att prova på tjänsten kostnadsfritt under 1 månad. Eftersom tjänsten är en prenumeration dras en fast kostnad från kundens konto varje månad, men det är möjligt att avsluta en prenumeration när som helst. BookBeat har en kundtjänst som kan kontaktas antingen via mejl. 

Tankar och erfarenheter om BookBeat
Har du valt att använda BookBeat om du lyssnat på böcker? Om fallet är så, då kan väl du ta och skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om utbudet av böcker, om du skulle säga att uppläsarna av de olika böckerna är bra och även om du tycker att priset känns rätt eller om de känns fel. Berätta även varför du tycker som du gör och kom ihåg att vara ärlig i din recension


Tips på böcker.