OmdömesStalle

  Recensioner TechBuddy

  För varje dag som går blir världen allt mer digital och så gott som allting går nuförtiden att sköta online. Det har ingen skillnad om det handlar om all shopping, att köpa receptbelagda mediciner samt att största delen av all kundbetjäning sker online. Men om man inte alls är van vd dagens teknik så kan det vara svårt att veta var man ska börja och hur man ska ta sig till om det är något som krånglar. En sak man då kan göra är att kontakta vänner och bekanta och fråga om hjälp, samt att man även kan läsa olika artiklar och se om man hittar svarte på sin fråga. Men att göra de sakerna är ganska tidskrävande och det kan vara ganska svåra texter att läsa med en massa information som man egentligen inte behöver. Men då finns det faktiskt företag som kan hjälpa till i dessa situationer, eftersom det nämligen finns IT – support direkt via nätet som man kan kontakta om man undrar över något. Ett företag som erbjuder dessa tjänster är TechBuddy.

  Genom att läsa andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor som man kanske undrat över en längre tid. Det är även väldigt bra att alltid skriva en egen recension om det är så att man har några tankar eller åsikter om ett visst företag.

  Mer information om TechBuddy

  Företaget är både lanserat och grundat under 2015 och sedan dess har de kunnat hjälpa tusentals personer med olika saker inom IT. Teknik är inte alltid så enkel att förstå och det kan vara svårt att få all ny teknik att fungera, därför startade företaget sin verksamhet. I dagsläget är det 11 personer som sitter och arbetar i företagets huvudkontor som ligger i Stockholm.

  Personlig Tekniker från TechBuddy & Telia

  Vad erbjuder TechBuddy sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man välja mellan några olika kategorier som man skulle behöva hjälp med. Man kan tex välja mellan datorsupport, smarta hemmet, tv och media etc. Man kan helt själv boka en tid för att få hjälp med valfri kategori, och det har ingen skillnad vad det är för produkt eller vad det är för märke på produkten. Det är lite olika priser beroende på vad man behöver hjälp med men priserna kommer att börja från 199 kr.

  TechBuddy har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om olika erbjudanden och kampanjer direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man komma i kontakt med TechBuddy?

  Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst antingen via e-post eller telefon, om det är så att man har några frågor eller funderingar. Men innan man kontaktar företaget kan man alltid gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Om man av någon anledning vill lämna in en reklamation så ska man börja med att kontakta företaget för att gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av TechBuddy? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension.


  TechBuddy.

  TechBuddy
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om TechBuddy

  Din recension

  FAQ

  Är TechBuddy ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om TechBuddy. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder TechBuddy?

  TechBuddy är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TechBuddy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.