OmdömesStälle

  Recensioner SF Anytime

  Att kolla på film

  är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen och med alla barn eller om man helt enkelt vill ta det lugnt för sig själv efterjobbet och sätta på en mysig film. Men orkar man verkligen boka biobiljetter och sätta sig i en biosalong med andra människor? Ofta vill man inte det, men därför kan man nuförtiden köpa eller hyra filmer online och sedan kolla på dem hemma. Om man hyr en film kan man kolla på den under en viss tidsperiod, men om man däremot väljer att köpa filmen kan man kolla på den hur mycket och hur länge man vill. Det finns många olika företag som erbjuder just denna tjänst, och en av dessa företag är SF Anytime.

  Mer information om SF Anytime

  Under 2002 lanserades och grundades företaget i Sverige och är i dagsläget den ledande video on demand-tjänsten i både Norden och Baltikum. Det går att använda sig av tjänsten om man bor i Sverige, Danmark, Finland och Norge och SF Anytime kan användas via mobilen, surfplattan, webbläsaren på datorn eller i olika Smart Tv:n.

  Vad erbjuder SF Anytime sina kunder?

  För att skapa ett konto på hemsidan ska man börja med att välja förslaget att bli medlem och efter det fylla i personuppgifter, man kan även välja att fylla i alla sina bankuppgifter så att man slipper göra det när man väl ska hyra eller köpa en film. För att kunna köpa eller hyra en film på hemsidan måste man vara medlem och de olika filmerna har även olika priser. Men man kan kategorisera för att endast se filmer inom en viss prisklass för att underlätta sökandet på hemsidan. Det olika betalningsmetoderna som finns på hemsidan är Visa och Mastercard, Swish, värdekod eller presentkort. Om man vill så kan man även köpa ett presentkort hos SF Anytime som man sedan kan ge bort. Inne på sitt eget konto på hemsidan kan man i efterhand se vilka filmer man har köpt eller hyrt för att enkelt hålla koll på själva kontot och användningen. På hemsidan kan man även välja att hyra en serie men då måste man betala för varje avsnitt en summa.

  Hur kan man komma i kontakt med SF Anytime?

  Om man har några frågor eller funderingar och skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man börja med att gå in på företagets hemsida. Inne på hemsidan kan man sedan välja fliken ”support” där de oftast ställda frågorna finns. Om det skulle vara så att man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå skulle vilja kontakta företaget så kan man göra det via e-post. Kundtjänsten är öppen under alla veckodagar mellan kl. 15.00-21.00. SF Anytime har även en chattfunktion som man kan använda sig av inne på hemsidan för att ställa en fråga direkt.

  Har du någon erfarenhet av att köpa eller hyra film från detta företag? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.

  SF Anytime.

  SF Anytime
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  3
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Omdöme

  De är inte speciellt bra på att bemöta kunder osv

  Av: Carro15-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  3
  rating

  Skriv din egen recension om SF Anytime

  Din recension

  FAQ

  Är SF Anytime ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om SF Anytime. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder SF Anytime?

  SF Anytime är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till SF Anytimes webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.