FITE

Alla recensioner

FITE

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

FITE

Brottning, boxning, MMA alla dessa sporter är väldigt stora på marknaden och det är miljontals med människor som följer med sina idoler inom sporten. Det kan finnas många olika orsaker till varför man gillar dessa typer av sporter och en orsak är att man kanske föredrar att heja på en person och inte ett helt lag. Hemsidan FITE såg hur många det finns där ute som är intresserade av dessa typer av sporter och därför lanserade de sin hemsida där man kan se både nya och gamla videor på matcher men även följa med då de sänder matcher live

Måste man betala för att använda tjänsten FITE eller kan den användas gratis? Kommer jag isåfall att vara tvungen att betala för varje enskild video, eller kan jag betala en fast summa i månaden och kolla på hur mycket jag vill? Boxnings- och brottninga entusiaster har redan erfarenheter av denna hemsida och de har snällt nog valt att dela med sig via vår sajt. 

Mer om FITE
FITE är en tjänst som kan användas direkt via webbläsaren via datorn men den kan även laddas ned till mobilen eller plattan, både iOS samt Android enheter. FITE lanserades på marknaden och är verksamma som en digital plattform där de samlar både sport och nöje. På sajten är det möjligt att ta del av tusentals timmar av liveuppträdanden, VOD samt gratis program. Årligen läggs det till cirka 1 000 live event på sajten samt att det i dagsläget finns cirka 10 000 timmar gratis innehåll att kolla på. 

Det som erbjuds hos FITE
För att börja kolla på innehållet FITE erbjuder ska appen först laddas ned antingen i mobilen, på datorn, TV:n eller plattan. Efter det ska ett konto hos FITE skapas och sedan är det möjligt att kolla på allt de har att erbjuda, en demo video finns inne på sajten på hur man börjar använda tjänsten. Som sagt finns det gratis material man kan kolla på hos FITE men det är även möjligt att skaffa en prenumeration hos dem som kostar 9,99$ i månaden. Efter att kunden har sitt konto och börjar kolla på allt tillgängligt material är det möjligt att under videons gång ändra videokvaliteten, samt att det är möjligt att se live evenemang från början om man missat den första delen av strömningen. Inne på sajten har FITE valt att svara på de oftast ställda frågorna, men det går även att kontakta dem genom live chatten inne på sajten. 

Recensioner om FITE
Är du en entusiast inom dessa sporter och har du isåfall något du vill berätta för oss här på OmdömesStälle om FITE? Ta en paus i ditt tittande och lämna en recension inne hos oss där du helt enkelt delar med dig av för- och nackdelar som du snappade upp då du använde dig av tjänsten. Du kan berätta om du valde att betala för tjänsten eller inte och om du tyckte att de hade mycket material eller inte. Det är givetvis gratis att lämna recensioner inns hos oss. 


MMA i Sverige.