Samtrygg

Alla recensioner

Samtrygg

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

Z
Zhala Kasem
Spenderade en månad på att stå för visningar och dök de inte upp var det samtrygg som fick av straffavgift! Inte nog med det så ville de inte att jag skulle ha 1månads deposition eftersom hen hade ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Förlorade 1.5 månadshyra på absolut ingenting

  Spenderade en månad på att stå för visningar och dök de inte upp var det samtrygg som fick av straffavgift! Inte nog med det så ville de inte att jag skulle ha 1månads deposition eftersom hen hade bra kreditvärdighet, gick med på att vänta 1,5 till inflyttningsdatum och skrev på all avtal, skickade alla uppgifter till föreningen och hen drar sig ur med "sms" till samtryg. Jag fick ringa samtrygg och fråga vad som föregick och vart mina rättigheter fanns här men fick bara till svar att enligt lag har man 1månads uppsägning och tyvärr fanns det inget att göra. Ingen medkänsla eller återkoppling om jag själv inte ringer in. Jag har inte fått ett enda samtal från de. Varför ska man anlita ett företag som tar 15% när du själv måste göra exakt allt? Slösat 1,5 månad på absolut ingenting.


Andra personer tittade också på

Logo Värmepumpshopen

Värmepumpshopen

0 recensioner

Värme är en sak som behövs i hus, men även kylning. Om man har problem med både hetta och kyla i huset så kan det v...

Logo Rover

Rover

0 recensioner

Om man har eller har haft en hund så vet man att kärleken för den är helt obeskrivlig, huden är ju liksom en familjemedle...

Logo Dorunner

Dorunner

0 recensioner

Nuförtiden kan man verkligen hitta allt som man är ute efter online, de har ingen skillnad om det handlar om mat för en hel vecka, e...

Logo HittaMäklare

HittaMäklare

0 recensioner

Nuförtiden kan man verkligen hitta allt som man är ute efter online, de har ingen skillnad om det handlar om mat för en hel vecka, e...

Samtrygg

Är du ute efter en ny bostad? Eller är du kanske intresserad av att hyra ut din nuvarande bostad? Oberoende va du skulle vilja göra av dessa två har du hittat alldeles rätt, nämligen till Samtrygg. Samtrygg erbjuder dig och alla sina andra kunder trygga hyresavtal, personlig service, depositionsfritt och sist men inte minst andrahandsförsäkring. Ta en titt på företagets Samtryggs trygghetspaket. 

Om Samtrygg
Samtrygg grundades under 2013 för att kunna skapa bättre villkor på en så dysfunktionell marknad, men samtidigt bli en naturlig mötesplats för människor som efterfrågar en trygg och smidig andrahandsuthyrning. Samtrygg har haft över tusentals nöjda kunder över hela Sverige och de fann en lösning där människor inte behöver känna sig otrygga eller osäkra. Varje år hyr 150 000 svenskar bostäder i andrahand och för många är det enda alternativet som finns, därför finns Samtrygg för att alla ska kunna känna sig trygga när de hyr eller hyr ut i andrahand. Samtrygg har skapat en modern hyresmarknad för att fler ska kunna hyra ut eller hyra bostäder säkert, smidigt och även till ett bra pris som både parterna kommer att kunna komma överens om. 

Tjänster som Samtrygg erbjuder
Samtrygg vill att bostadsmarknaden ska vara tillgänglig för alla, oberoende om du är intresserad att hyra ut din bostad i andra hand eller kanske hyra en bostad i andrahand. Varje dag får Samtrygg in nya och intressanta bostäder, vilket betyder att du redan inom några veckor har en alldeles ny bostad att flytta till. Det går både smidigt och enkelt att ansöka om en bostad och tack vare deras nya applikation ”Direktansökan” kan du få svar redan inom 48 timmar. 

Om du är intresserad att ansöka om en bostad via Samtrygg kommer det att gå väldigt smidigt, du ska börja genom att registrera dig via dem vilket ät helt kostnadsfritt och efter det gäller det att verifiera ditt konto och sedan börja fylla i din personliga profil. Efter att din profil är färdiggjord kommer Samtrygg att skicka uppdateringar till dig som är anpassade utgående från din profil och önskemål, men du kan självklart även söka själv efter objekt via Samtryggs hemsida. Att söka efter bostäder via Samtrygg är helt kostnadsfritt och de kommer även att garantera dina betalningar till uthyraren. Samtrygg har ett säkert och smidigt visningssystem och ett standardiserat hyresavtal. 

Reklamationer, tips och kontakt med Samtrygg
Om du har några frågor eller funderingar över något som gäller Samtrygg kan du enkelt höra av dig till dem, du kan välja om du kontaktar dem via e-post eller på telefon, deras kundtjänst är öppen under vardagar under vanliga arbetstider. Om du inte vill vänta på att få svar på ditt mail till dem kan du även välja att chatta med dem direkt via hemsidan, då kommer de att svara så snabbt som möjligt. Om det finns något du inte är nöjd med eller om du känner att du blivit felaktigt behandlad är det bara att höra av dig till dem så att ni sedan kan reda ut det tillsammans.

Skriv gärna en egen recension om företaget om du har några tankar eller åsikter om dem.