Lexly

Alla recensioner

Lexly

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

Lexly

Nuförtiden kan man verkligen hitta allt som man är ute efter online, de har ingen skillnad om det handlar om mat för en hel vecka, en helt ny garderob med en massa nya plagg för att säsongen har ändrat, eller nya vitvaror eftersom man kanske ska flytta. Men det handlar inte alltid heller om saker och produkter, och därför kan man i dagsläget även köpa tjänster online. Man kan skaffa städhjälp online, hantverkare om man behöver det, samt alla elinstallationer och renoveringar som man kan tänka sig kan man få hjälp med tack vare dagens internet. Vill man boka en tjänst online så kan man ringa runt i staden man bor och se vem som kommer att kunna hjälpa dig, men det finns även företag och hemsidor som fungerar som en sökmotor för tjänster. Lexly är en onlinetjänst som har hand om juridiska situationer

Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Lexly kan man få svaret på många knepiga frågor som man kanske undrat över en längre tid. man kan få svar på många olika frågor som har med olika saker och göra som till exempel reklamationer, kundtjänsten, kvaliteten på produkterna och så vidare. 

Mer info om företaget Lexly
Företaget grundades och lanserades under 2004 men gick då under namnet Avtal24. De personer som lanserade företaget hade redan innan en bakgrund inom finans- och juridik. Lexly är inte endast verksamma i Sverige utan de driver sin verksamhet i hela Norden och de erbjuder sina tjänster både till privatpersoner och företag. I dag driver inte Lexly någon typ av fysisk verksamhet utan de är verksamma via sin hemsida. 

Vad erbjuds hos Lexly?
Lexly erbjuder olika tjänster när det kommer till olika juridiska situationer och det kan handla om situationer som tex att man ska flytta ihop med någon, kanske flytt isär, gifta/skilja sig, planera sin framtid eller något liknande. Inne på företagets hemsida kan kunderna se de olika kategorierna och de olika avtalen som erbjuds och sedan beställa det avtalet som kunden i fråga behöver. Kunden kan betala för avtalet antingen direkt med kort, betalning via internetbanken, via Swish, på faktura eller delbetalning under 3 månaders tid. Innan kunden i fråga skriver under sitt avtal så kan hen parat med en jurist som företaget erbjuder ifall det skulle handla om några oklarheter. Skulle man vilja ändra på sitt avtal måste man verifiera sig med BankID och sedan ändra det. 

Hur kan kundtjänsten hos Lexly kontaktas?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du använt dig av tjänsten som Lexly erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, kundtjänsten, priserna de erbjuder och annat du kanske vill lägga till. 


Hur juridiska dokument hanteras.