Uniplaces

Alla recensioner

Uniplaces

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Värmepumpshopen

Värmepumpshopen

0 recensioner

Värme är en sak som behövs i hus, men även kylning. Om man har problem med både hetta och kyla i huset så kan det v...

Logo Rover

Rover

0 recensioner

Om man har eller har haft en hund så vet man att kärleken för den är helt obeskrivlig, huden är ju liksom en familjemedle...

Logo Dorunner

Dorunner

0 recensioner

Nuförtiden kan man verkligen hitta allt som man är ute efter online, de har ingen skillnad om det handlar om mat för en hel vecka, e...

Logo HittaMäklare

HittaMäklare

0 recensioner

Nuförtiden kan man verkligen hitta allt som man är ute efter online, de har ingen skillnad om det handlar om mat för en hel vecka, e...

Uniplaces

Alla som ska ut och resa vill kanske inte ändå att spendera en vecka i Spanien utan de har kanske drömmen att spendera ett år är en vacker plats någonstans i Europa eller utanför Europa. Är man intresserad av detta så kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig när det kommer till boende. Eftersom det skulle bli alltför dyrt att hyra ett hotellrum under ett års tid. Om man vill göra detta så kommer jag så klart åka till en plats bo några veckor på ett hotell och sedan byta hotell hela tiden men även det leda till ganska så stora kostnader, kostnader som inte behöver finnas där. Uniplaces är ett av dessa företag som erbjuder olika typer av hyreshus och lägenheter som man även kan bo i längre. 

Hur fungerar onlinetjänsten som Uniplaces erbjuder? Undrar hur lång tid måste jag bo i ett och samma boende eller finns det inte alls några gränser? Hur ska man göra när det kommer till praktiska grejer där jag kommer att bo som exempel sopsortering och andra grejer? Inne hos oss har troligtvis personer skrivit recensioner som redan har erfarenhet av detta eller andra företag.

Mer information om företaget Uniplaces
Tre vänner skapade och grundade företaget Uniplaces under 2013 och de är en onlinetjänst som kan hjälpa personer att hitta ett boende att hyra för längre eller kortare tid. Uniplaces är ett företag som är verksamma i länder runt om i världen och inne i onlinetjänsten är det möjligt för kunder att se de olika länderna som finns tillgängliga i tjänsten. Det är möjligt att via tjänsten både söka ett boende, och även att hyra ut sitt eget hem om man har intresse av det. 

Det som Uniplaces erbjuder sina kunder
Inne via onlinetjänsten finns det en sökfunktion där det ät möjligt för användarna att söka platsen där de vill hyra ett hus eller annan typ av boende, och även datum då de skulle vilja flytta in samt flytta ut. Olika platser som det finns hyresrätter är tex: Bologna, Paris, Stuttgart, Turin och så vidare. Från och med att hyresgästen har valt ett boende att hyra och gjort själva bokningen så kontaktar själva hyresvärden hyresgästen i fråga. 

Är det så att en hyresvärd vill hyra ut sitt egna boende eller något boende som de äger så kan de kostnadsfritt lägga upp sitt boende på hemsidan Uniplaces. 

Hur kundtjänsten hos Uniplaces kan nås
Kunderna eller andra personer som undrar över något kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Uniplaces genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. 
 
Har du bokat hotell, övernattning eller kanske ett hyreshus via Uniplaces? Kan du berätta vad du tyckte om skicket på själva rummen eller husen, om du skulle tipsa till vänner och bekanta om detta företag och annat som du kanske vill lägga till.


Tips om man ska hitta ett boende.