Ratsit

Alla recensioner

Ratsit

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

Ratsit

Om man kanske äger ett företag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon privatperson eller företag så vill man oftast ta reda på så mycket man bara kan om just personen eller företaget i fråga. Är man just i denna situation så kan man börja googla runt och ta reda på information som tex investeringar eller någon typ av kreditinformation. Men att börja ta reda på denna information själv kan vara ganska svårt samt att de är ganska tidskrävande och man har oftast annat att stå i. Men just därför finns det företag som kan ta reda på all denna information om både privatpersoner och företag. Det finns olika företag som erbjuder sina kunder denna tjänst men Ratsit är en av dem. 

Om man väljer att betala för tjänsten som Ratsit erbjuder kommer det att vara värt pengarna? Om jag ångrar mej över något jag betalat redan hos företaget, vad ska jag göra då? Kan jag söka upp information om någon person som inte befinner sig i Sverige eller ej? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer om företaget Ratsit
Svenskt företag som grundades och lanserades under 2006 och ett av flera företag som ingår i den svenska koncerner Nodeus Group. Andra företag som tillhör samma koncern är tex: Checkbiz, Safenode, Ratlibris. I företaget Ratsit finns det cirka 800 000 medlemmar och 150 000 betalande kunder. Varje år görs det cirka 150 miljoner sökningar hos Ratsit på antingen företag eller privatpersoner. I dag arbetar det 6 personer och de har sitt säte i Mölndal. 

Vad erbjuder Ratsit sina kunder?
Inne i företagets tjänst kan kunderna välja om de vill söka upp en privatperson eller ett företag och oberoende så kan kunden finna information som tex inkomster, anmärkningar eller löner. Beroende på vilken typ av Information kunden vill ha om någon eller något så kommer priserna att variera och inne på företagets hemsida finns det en prislista. Kunderna har även möjligheten att betala för att paket hos Ratsit för att få tex kunna göra 10st lönekollar varje månad samt möjligheten att följa upp till 100 företag eller personer mm. Varje dygn uppdateras det register som Ratsit driver. 

Hur kan kunderna kontakta Ratsit?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att kunden då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan hen göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post. 

Har du köpt en tjänst via Ratsit? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om hur själva tjänsten fungera, om du fick svar på det du ville och om du skulle använda tjänsten på nytt eller om du skulle vända dig till någon annan. 


Vad man ska tänka på vid anställningsintervjun.