Bolagsfakta

Alla recensioner

Bolagsfakta

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

Bolagsfakta

Ibland känner man helt enkelt att man skulle vilja söka upp information om något företag. Det kan kanske vara eftersom man ska göra ett samarbete med dem, för att man har hört mycket information om dem eller helt enkelt för att man är nyfiken. Eftersom dagens internet och alla möjligheter är så stora så är detta även såklart möjligt. Bolagsfakta är en hemsida som erbjuder möjligheten att söka upp information om olika bolag där ute. 

Kostar det något att använda tjänsten? Kommer dessa företag sedan att se vilka personer som sökt upp dem via Bolagsfakta? Hur mycket information kommer jag att kunna ta del av? Läs andra personers erfarenheter genom att läsa deras recensioner inne hos oss på OmdömesStälle. 

Mer om Bolagsfakta
Företaget Bolagsfakta är ett bolag som ingått i Nordeus Group där det även ingår andra liknande typer av företag. Själva siten Bolagsfakta har funnits sedan 1998 man har fram tills nu bara innehållit information om börsnoterade företag och bolag. Det är möjligt att på sajten skapa ett konto och sedan få tillgång till information om olika företag i Sverige som tex deras årsredovisningar. En annan sajt som företaget även driver går under namnet Ratsit och på den sajten är det möjligt att göra personsök. Det finns även ett alternativ hos Bolagsfakta att skapa ett kostnadskonto och via det är det möjligt att att tex få fria löne visningar samt fria anmärknings kontroller, samt personnummer. Registret som Bolagsfakta erbjuder uppdateras en gång i dygnet. 

Det som erbjuds via Bolagsfakta
Bolagsfakta erbjuder som sagt olika typer av sitt medlemskap, där det ingår olika fördelar samt att priset även varierar. Med medlemskapet som är gratis har kunderna möjligheten att söka fram information såsom årsredovisningar samt hemadresser och telefonnummer. När det kommer till de betalda varianterna så kostar de antingen en fast månadskostnad på 39 kr (exklusive moms) eller 79 kr (exklusive moms). Fördelar som kommer med de kostande medlemskapen är tex: personnummer., löne anvisningar, anmärkningar och så vidare. När det kommer till betalningen för de kostande kontot så kan kunderna välja mellan att antingen betala direkt med kort eller via internetbanken, men det går även att betala via Klarna faktura. Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, men om det finns några frågot eller funderingar så har Bolagsfakta en kundtjänst som kan nås via telefon eller genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. 

Åsikter om Bolagsfakta
Har du någon gång valt att söka upp information om något bolag, och valde du då att göra det via Bolagsfakta. Om du har någon typ av information om företaget kan väl du ta och inne hos oss skriva en egen recension om företaget där du berättar med egna ord vad du tycker om dem och deras tjänster


Hur man kan starta ett eget företag.