Allabolag

Alla recensioner

Allabolag

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

M
Martin Börjesson
Vilket lyft för mitt PT- gym med Concept Roddmaskin, Bike erg, Skierg och exklusivt hemmagym från Martin på Eurosport Fitness som inte kommer med "löjliga"fantasipriser som andra leverant...Läs vidare
H
Hadi
Jag är mycket nöjd med innehållet på hemsidan och tycker att det har hjälpt mig. Mycket bra kundbemötande och de svarar snabbt om man undrar över något om sitt medlemskap. Jag blev positivt överr...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Concept Roddmaskin, Bike erg, Skierg och exklusivt hemmagym från Eurosport Fitness

  Vilket lyft för mitt PT- gym med Concept Roddmaskin, Bike erg, Skierg och exklusivt hemmagym från Martin på Eurosport Fitness som inte kommer med "löjliga"fantasipriser som andra leverantörer i gymbranchen går ut med för att sedan i all hast sänka priserna med 30-40 %.
  Boka en tid hos Martin så får du all hjälp du kan tänka dig om du går i tankarna att öppna eget gym,rehabcenter eller kanske ett företagsgym.
  Har du inte råd med nya gymmaskiner så ordnar de fina begagnade från GymPartner.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Tester

  Jag är mycket nöjd med innehållet på hemsidan och tycker att det har hjälpt mig.
  Mycket bra kundbemötande och de svarar snabbt om man undrar över något om sitt medlemskap.
  Jag blev positivt överraskad hur seriösa de är och hur de tar hand om sina kunder/medlemmar.
  Jag rekommenderar starkt.


Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Allabolag

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon privatperson eller företag så vill man oftast ta reda på så mycket man bara kan om just personen eller företaget i fråga. Är man just i denna situation så kan man börja googla runt och ta reda på information som tex investeringar eller någon typ av kreditinformation. Men att börja ta reda på denna information själv kan vara ganska svårt samt att de är ganska tidskrävande och man har oftast annat att stå i. Men just därför finns det företag som kan ta reda på all denna information om både privatpersoner och företag. Allabolg är ett företag som valt att rikta in sig på bolagsinformation och inte på privatpersoner.  

Om man väljer att betala för tjänsten som Allabolag erbjuder kommer det att vara värt pengarna? Om jag ångrar mej över något jag betalat redan hos företaget, vad ska jag göra då? Kan jag söka upp information om någon person som inte befinner sig i Sverige eller ej? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner. 

Om Allabolag
Under 2007 lanserade företaget Allabolag sin webbplats vilket fungerar som en sökmotor för olika bolag runt om i landet. Sedan 2013 är det bolaget UC-koncernern som äger och driver Allabolag och sedan juli 2018 är både Allabolag och UC en del av det nordiska företaget Eneto Group. Årligen omsätter företaget cirka 1,45 miljarder euro och de har cirka 420 personer anställda som arbetar på 8 olika orter runt i Finland, Sverige, Norge och Danmark. Allabolag är verksamma online och driver inte någon fysisk butik eller annan typ av fysisk verksamhet. 

Tjänsten som Allabolag erbjuder
Personer kan använda sig av tjänsten som Allabolag erbjuder kostnadsfritt, men det finns även ett prenumerationsalternativ som kostar en fast månadskostnad men då finns det fler funktioner att at del av för användaren. Det alternativen som kostar så är 89 kr i månad och då får användaren ta del av uppgifter som tex registreringsbevis, upp till 12 års historik som tex årsredovisning osv, samt 10 stycken kreditupplysningar och betalningsanmärkningar. Inne på hemsidan finns även möjligheten att jämföra olika svenska bolag och då få en överblick över uppgifter som löner, omsättning, tillgångar och annat. Upp till 5 bolag kan jämföras på en gång. 

Kontakta kundtjänsten hos Allabolag
Är det kanske så att kunderna undrar över något så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns. 

Har du använt dig av någon tjänst som Allabolag erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om priserna som företaget erbjuder, om kundtjänsten var till hjälp och annan information som du vill tillägga. 


Att handla säkert online.