OmdömesStälle

  Recensioner Norton

  Eftersom allting idag är det möjligt att göra online så är det även väldigt viktigt att man håller sig säker när man befinner sig online. När det kommer till säkerhet online så kan det vara svårt att veta vart man ska börja. Något man så klart kan tänka på är att man alltid skapar ganska så svåra lösenord så att ingen kan gissa dem, samt att man ska komma ihåg att inte befinna sig på de skummaste hemsidorna utan det är hemsidor som har många användare. Men det finns även företag som kan hjälpa till med att man ska känna sig ännu mer säker när man befinner sig online. Några utav dessa företag som erbjuer olika typer av virusskydd för både datorer, mobiler och plattor. Norton är ett av dessa företag som erbjuder detta.

  Är produkterna värda sitt pris hos Norton? Är det så att man måste ha ett virusskydd eller kommer jag att kunna använda min dator utan att jag har ett virusskydd. Är det värt att betala för ett virus skydd eller ska jag helt enkelt vara försiktig när jag är på internet? Ta reda på det och mycket mer genom att inne hos oss och läsa recensioner.

  Mer information om Norton

  Norton är ett företag som har lanserat en tjänst som heter Norton Antivirus. Detta är ett antivirusprogram och den senaste versionen av just detta program är Norton AntiVirus 2012. Programmet har funnits på marknaden sedan 1990 och runt om i världen har det 100 miljoner användare. Norton erbjuder inte endast ett antivirusprogram utan har även andra tjänster som tex olika säkerhetsprogram som kan användas i mobilen, samt VPN tjänster för ökad säkerhet.

  Det som Norton erbjuder sina kunder

  Inne på företagets hemsida kan man se de olika produkterna och tjänsterna som de säljer, men även många återförsäljare runt om i världen säljer även dessa tjänster och produkter. Produkterna och tjänsterna fungerar som en prenumeration där kunderna betalar en fast kostnad antingen månatligen eller årligen. Helt nya kunder har möjligheten att prova på tjänster helt kostnadsfritt under 14 dagar. Är det så att en användas program har gått ut (eftersom de ofta är i kraft i ett eller några år) så är det möjligt att i Norton programmet förnya det.

  Norton har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där de kan prenumerera för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos Norton

  Kundtjänsten hos Norton kan nås genom 3 olika sätt och det är antingen genom att skicka e-post, ringa till dem eller chatta med dem live, har kunden redan en ordernummer kan den vara bra att lägga till i meddelandet. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du gjort något inköp hos Norton? Om du har det kan du skriva en egen recension där du berättar om du tyckte att du kände dig säkrare online när du hade ett virusskydd från Norton.


  Vad är egentligen ett datavirus?

  Norton
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Norton

  Din recension

  FAQ

  Är Norton ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Norton. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Norton?

  Norton är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Övriga Tjänster, Programvara. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Nortons webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.