Norton

Alla recensioner

Norton

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Logo Hemsida24
Hemsida24
2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Norton

Eftersom allting idag är det möjligt att göra online så är det även väldigt viktigt att man håller sig säker när man befinner sig online. När det kommer till säkerhet online så kan det vara svårt att veta vart man ska börja. Något man så klart kan tänka på är att man alltid skapar ganska så svåra lösenord så att ingen kan gissa dem, samt att man ska komma ihåg att inte befinna sig på de skummaste hemsidorna utan det är hemsidor som har många användare. Men det finns även företag som kan hjälpa till med att man ska känna sig ännu mer säker när man befinner sig online. Några utav dessa företag som erbjuer olika typer av virusskydd för både datorer, mobiler och plattor. Norton är ett av dessa företag som erbjuder detta. 

Är produkterna värda sitt pris hos Norton? Är det så att man måste ha ett virusskydd eller kommer jag att kunna använda min dator utan att jag har ett virusskydd. Är det värt att betala för ett virus skydd eller ska jag helt enkelt vara försiktig när jag är på internet? Ta reda på det och mycket mer genom att inne hos oss och läsa recensioner

Mer information om Norton
Norton är ett företag som har lanserat en tjänst som heter Norton Antivirus. Detta är ett antivirusprogram och den senaste versionen av just detta program är Norton AntiVirus 2012. Programmet har funnits på marknaden sedan 1990 och runt om i världen har det 100 miljoner användare. Norton erbjuder inte endast ett antivirusprogram utan har även andra tjänster som tex olika säkerhetsprogram som kan användas i mobilen, samt VPN tjänster för ökad säkerhet. 

Det som Norton erbjuder sina kunder
Inne på företagets hemsida kan man se de olika produkterna och tjänsterna som de säljer, men även många återförsäljare runt om i världen säljer även dessa tjänster och produkter. Produkterna och tjänsterna fungerar som en prenumeration där kunderna betalar en fast kostnad antingen månatligen eller årligen. Helt nya kunder har möjligheten att prova på tjänster helt kostnadsfritt under 14 dagar. Är det så att en användas program har gått ut (eftersom de ofta är i kraft i ett eller några år) så är det möjligt att i Norton programmet förnya det. 

Norton har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder där de kan prenumerera för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos Norton
Kundtjänsten hos Norton kan nås genom 3 olika sätt och det är antingen genom att skicka e-post, ringa till dem eller chatta med dem live, har kunden redan en ordernummer kan den vara bra att lägga till i meddelandet. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du gjort något inköp hos Norton? Om du har det kan du skriva en egen recension  där du berättar om du tyckte att du kände dig säkrare online när du hade ett virusskydd från Norton. 


Vad är egentligen ett datavirus?